Best news on social media
        alo.rs

09.02.2018 | 14:00
        Smedia preuzela:

09.02.2018 | 14:10
0%
38
Jednostavno je.

Do razvoja plesni dolazi zbog prevelike kondenzacije vodene pare u grejanom stambenom prostoru koja se u kontaktu s hladnim zidovima, pogotovo zimi pretvara u kapljice, koje pritom vlaže slojeve boje i gipsa.

Kada govorimo o štetnim pojavama u našim kućama i stanovima, gljivice i buđ na zidovima zasigurno spadaju u kategoriju opasnijih, posebno za osetljive osobe sklone alergijskim reakcijama. Ako ste imali sreće pa se s ovom počasti niste susreli u vlastitom domaćinstvu, sigurno ste s njima barem jednom imali bliski susret u nekom drugom prostoru, gde ste primetili ružne mrlje po zidovima uz onaj karakteristični miris, prisutan i kad ih i golim okom ne vidimo.

Do razvoja buđi dolazi zbog prevelike kondenzacije vodene pare u grejanom stambenom prostoru koja se u kontaktu s hladnim zidovima, pogotovo zimi pretvara u kapljice, koje pritom vlaže...

comments powered by Disqus
...
27
zanimljivosti
5
...

PRE NEKI DAN SAM PRETUKLA MUŽA: Ova žena savetuje druge kako da se bore protiv NASILJA! Da li se slažete s njom?

"U trenutku sam dobila neku snagu i skočila sam na njega, oborila ga i počela da ga udaram"

27
zanimljivosti
3
...

POŽAR U STARAČKOM DOMU: Stradalo 10 baka!

Požar je izbio rano jutros u domu u gradu Santa Marta

24
zanimljivosti
3
...
20
zanimljivosti
8
...
17
zanimljivosti
7
...

MONSANTO ĆE OVOM ČOVEKU MORATI DA ISPLATI MILIONSKU ODŠTETU: Razotkrio je da OVAJ NJIHOV PROIZVOD izaziva RAK, a to će platiti životom...(FOTO)

Džonson je čak jedom kontaktirao kompaniju kada mu se pojavio osip. Nikada ga nisu nazvali nazad.

14
zanimljivosti
8
...
14
zanimljivosti
6
...

KAKO SU IZGLEDALI POSLEDNJI DANI BABA VANGE: Znala je kako će umreti, ali i ko će dobiti njene moći predviđanja!

Jedna vidovita devojčica, ona koja bi mogla biti Vangina naslednica, živi u nekom francuskom gradiću

14
zanimljivosti
11
...

NJENO TELO NIJE BILO U STANJU DA POSTIGNE ORGAZAM! Otišla je kod doktora, a onda je vrhunac prvi put doživela u 43. godini i to uz ovo rešenje!

Mnoge žene muče muku da postignu orgazam - isprobavaju različite poze, pokušavaju sa masturbiranjem, ali jednostavno ne ide. Isto se dešavalo i četrdesetpetogodišnjoj ...

14
zanimljivosti
14
...

Stavila je psa u veš mašinu i uključila je, a samo zbog jedne užasne stvari! Sada taj stravičan video kruži Internetom (VIDEO)

Tamara Rotman iz Argentine razbesnela je Internet populaciju kada je na svom Instagramu objavila snimak na kojem se vidi kako svog psa ubacuje u veš mašinu, ...

14
zanimljivosti
14