ARHIVA
Objavio: smedia.rs 30.11.-0001 | 00:00     Smedia preuzela: 06.05.2011 | 00:25

Ekrem Jevrić pretučen u Sarajevu!

0
8377
Ekrem-Jevric-pretucen-u-Sarajevu
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Zvezda Jutjuba prošle nedelje je pretučena u centru Sarajeva. Ekrem je posle izlaska iz bolnice slučaj prijavio policiji. Razlog napada navodno leži u dugovanjima.Bivši učesnik 'Farme' i zvezda Jutjuba, Ekrem Jevrić, prošle nedelje je pretučen u centru Sarajeva posle čega je s teškim povredama prevezen u bolnicu, piše sarajevski tabloid 'Express'.

Prema jednoj od verzija, Jevrića su na aerodromu dočekala dvojica muškaraca i ugurali ga u vozilo, odveli u nepoznatom pravcu, pretukli i ostavili samog. Prema drugoj verziji, pratili su ga do stana njegove sestre gde su ga oteli dok se vraćao po stvari. Posle je navodno porodici javljeno da se Ekrem nalazi u bolnici u kojoj se pojavio krvav s teškim povredama glave. To što je Ekrem povređen nije sprečilo neke od članova medicinskog osoblja da se fotografišu s njim.

Ekrem: Kad sam stigao do finala, Vendi mi nije dala!
Menadžer tuži Ekrema za 100.000 evra!
Ekrem najavio duet sa Kitićem i Đoganijem


Jevrić je po izlasku iz bolnice slučaj prijavio policiji. Pretpostavlja se da su mu napadači poznati, i da razlog napada leži u nerešenim računima i dugovanjima. Kako je Ekrem državljanin SAD-a, slučaj je prijavio i američkom konzulatu.

(24casa.hr)
comments powered by Disqus