ARHIVA
Objavio: smedia.rs 07.06.2013 | 13:44     Smedia preuzela: 07.06.2013 | 13:44

Koske joj ispale a svi pričaju kako je lepa: Kada se okrenula pokazala je svima jeziva anoreksična leđa (FOTO)

0
9604
Koske-joj-ispale-a-svi-pricaju-kako-je-lepa-Kada-se-okrenula-pokazala-je-svima-jeziva-anoreksicna-ledja-FOTO
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Možda je spreda izgledala dobro ali koliko grozno izgleda pokazala je samo jednim potezom...Iako ima samo 20 godina Karli Klos je postigla veliki uspeh u svom poslu. Ona se dugo bavi manekenstvom i jedan je od najtraženijih bikini modela. Ali i pored toga što pojavom oduševljava brojne dizajnere, njen izgled nije toliko dobar.

Kada se pojavila na jednoj zabavi, došla je obučena u dugačku haljinu. Gotovo celo telo bilo joj je prekriveno ali ruke i leđa su ostali goli. Spreda je možda sve izgledalo kao da je na svom mestu, i svi su je redom hvalili. Ali kada se okrenula prizor je bio jeziv. Njena anoreksična leđa nisu nimalo privlačna jer su joj se koske potpunoocrtale.

I dok je ona otkrila ovaj grozni prizor, OVDE pogledajte kako je to Daniejla Amidžić spustila pred svima Ognjena.

***Ivan Ivanović nakon javnih prozivki upućenih Lei Kiš otišao korak dalje: Ismejao koleginicu na nesvakidašnji način! (VIDEO)

***Goca Bjelica priznala vezu sa gotovo dve decenije mlađim muškarcem!

***Uputio joj "bezobrazno" pitanje na koje nijedna dama ne bi odgovorila: Jovana Nikolić zatekla milionski auditorijum svojim odgovorom! (VIDEO)Ovo ne liči na nju: Poznata plavuša nedoličnim ponašanjem šokirala fanove! (FOTO)Raskinula vezu sa domaćim muzičarem ali to je nije slomilo: Voditeljka ne samo što je nikad zgodnija već šeta i novog momka (FOTO)Jezivo saznanje: Farmeri su uplašeni! Neko se u Lisovićima bavi crnom magijom?! (VIDEO)Nakon raskida palo je pomirenje, a sada se ne razdvajaju: Domaća voditeljka u romantičnom izlasku sa svojim dragim! (FOTO)Zvezda najgledanije serije svih vremena ne liči na sebe: Vreme je "pregazilo", i nema ni traga od one slatke i nasmejane osobe! (FOTO)
A nekada je bila mršavica: Pevačica uslikana na odmoru, a ono što je pokazala ne ide joj u prilog! (FOTO)Zar opet?! Marijana Mateus se "ispalila" kao nikada do sada, a voditeljka je u čudu gledala!
Dugo je ovakvu niste videli: Emina Jahović "preznojila" kamermane! (FOTO)
Publika bez daha: U zelenoj pripijenoj haljini mamila uzdahe u krcatom klubu! (FOTO)
Posle porođaja lepotica se vratila blistavija nego ikada: Objektive je bukvalno mamila i "razoružavala" izgledom! (FOTO)
Istina o krahu braka Dada Polumente!
Video snimak nestašne pevačice proširio se društvenim mrežama poput munje! (VIDEO)
comments powered by Disqus