Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Do nedavno pevačica i kaskader hvalili su se skladnom vezom sve dok nije ušao u rijaliti. Kada je počeo da pravi pometnju, ona je rekla da su raskinuli a evo ko joj sada pravi društvo....Čim je ušao u kuću "Velikog brata" Uroš Ćertić našao se u krevetu sa Avom Karabatić. Njih dvoje imali su i seks za koji su čule i susedne zemlje. S obzirom da je do nedavno ovaj kaskader viđen u društvu Sanje Dimitrijević sa kojom je bio u vezi, te su se hvalili da su srodne duše, pevačica se odmah oglasila i otkrila da su njih dvoje raskinuli početkom marta. Uroš se ne smiruje, pa je hteo čak i da se pobije sa jednim takmičarom. Za to vreme Sanja je izgleda nastavila dalje.

- Kako smo se ubili. "Preljepo", napisala je pevačica pored slike.

Ona nije otkrila i ko je momak koji joj pravi društvo i da li je u pitanju samo drug, kolega ili neko treći. Bilo kako bilo, Sanja ne skida osmeh sa lica što govori da je bivšeg prebolela. I Severina izgleda nikad bolje a to je posebno otkrila jedna slika na kojoj je uhvaćena pevačica s leđa.

***Pevačica smelija i od Ave: "Jake" noge i višak kilograma nisu je sprečili da se utegne kako bi publika dobro upamtila njeno ime (FOTO)

***Mislila je da niko nije primetio promenu u izgledu: Kad je Nina Lečić gledaocima okrenula leđa, svima je bilo jasno šta je uradila (FOTO)

***Lepa Sara kakvu nikad do sad niste videli: "Ni rođena majka ne bi me prepoznala" (FOTO)Jeziva slika uzburkala javnost: Poznata zvezda dobila teške opekotine (FOTO)
Ko bi rekao da ima troje dece a izgleda ovako dobro: Voditeljka nacionalne TV izašla u provod i "oborila s nogu" sve prisutne (FOTO)
U "Velikom bratu" Uroš besneo, pretio i samo što se nije potukao: "Nokautiraću te, vilicu ću da ti polomim!" (VIDEO)
Mirka Vasiljević konačno u izlasku sa mužem ali baš im se ne da: Vujadin Savić pored glumice prošetao u štakama (FOTO)
"Ološu, kobasice pokvarena": Maja Nikolić našla se na meti neverovatnih kritika (FOTO)
Glumicu su pipkali i ljubili u "Farmi": Ali oduševićete se kad budete videli kakva je lepotica njena ćerka (FOTO)
"Odzvonilo" mu: Rule napustio "Farmu" kraći za 50.000 evra! (FOTO)
Nakon komentara Jelene Bačić Alimpić usledi tajac: Voditeljka poručila gostu "skini se" (VIDEO+FOTO)
Jedva čekaju da padne noć: Stanija završila sa jednim od "farmera" u krevetu (VIDEO)
comments powered by Disqus