Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Iz nedelje u nedelju ovaj momak svojim izvođenjem pesama i odličnim glasom oduševljala publiku ali jedan momenat u toku takmičenja mnogima je bio interesantniji od njegovog nastupa.Amar Jašarspahić, poznatiji njegovim fanovima i kao Gile, pevao je sinoć u "Zvezdama Granda". Ovaj momak ponovo je oduševio publiku ali i žiri svojim glasom i izvođenjem pesme bez greške. Iako je on, kao i ostali takmičari, trebalo da budu zvezde večeri, to su ipak bili njihovi roditelji.

Nekim pevačima došli su i mama i tata, nekima umesto mame braća, ali jedna žena uspela je da skrene pažnju na sebe jednostavnim potezom. Pošto je Amar ranije otkrio da se ugledao na mamu i da je od nje nasledio talenat, Saša Popović je morao da iskoristi priliku i natera ovu ženu da zapeva.

- Ajde da zapevate, nešto malo, zamolio ju je on a žena mu je ispunila želju. Kako je zvučala pogledajte na 2. minutu snimka.

A kako zvuči konačna verzija pesme kojom će "Moje tri" predstavljati Srbiju na "Evroviziji" pogledajte OVDE.

***Više od provokacije: Kaja ništa nije sakrila od kamere! (FOTO)

***Odrekla se zaštitnog znaka: Poznata trudnica sve teže podnosi trenutno stanje! (FOTO)

***Zar opet: Stanija Dobrojević ponovo naga! (FOTO)Najavljene su velike promene za "Evroviziju": Ovo je konačna verzija pesme "Ljubav je svuda" (VIDEO+ANKETA)
Ivanović pao sa motora i "ogulio" se samo tako: Ali to nije ništa u odnosu na potez momka koji je sve ovo video! (VIDEO+FOTO)
Borba rijalitija: "Farma" startuje u utorak a sada je poznat i početak "Velikog brata" (ANKETA)
Voditeljka "ružičaste" ne vidi šta pokazuje: Niko nije mogao da skrene pogled sa neprijatnog prizora na njenim nogama (FOTO)
Ponovo u baraz: Takmičar se trudio da skrene pažnju na sebe, ali je opet ispao iz takmičenja! (VIDEO+FOTO)
Previše mučno za gledanje: Izbezumljeno vrištala! Umakali je u vodu prepunu zmija! (VIDEO)
comments powered by Disqus