ARHIVA
Objavio: smedia.rs 19.10.2012 | 00:36     Smedia preuzela: 19.10.2012 | 00:36

Marija Petronijević "pukla": Vikala, gađala i vređala poznatog kuvara

0
6763
Marija-Petronijevic-pukla-Vikala-gadjala-i-vredjala-poznatog-kuvara
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Nove kritike koje je glumica dobila od kuvara i člana žirija u popularnom šou dovele su je do ivice izdržljivosti. Nije imala druge i u besu je nasrnula na Petra Gajića.Glumica Marija Petronijević napravila je skandal na snimanju rijalitija "Prvi kuvar Srbije", koji se emituje na Pinku! Zgodna crnka se u utorak veče razbesnela kad je član žirija kuvar Petar Gajić iskritikovao njeno jelo, osula je paljbu po njemu, zatim je uz viku prišla do njegovog stola i gurnula tanjir sa hranom na njega!

Iako su svi takmičari pokušali da je smire, besna glumica je nastavila sa uvredama, otišla je do svog radnog stola, uzela punu šaku pirinča i gađala Petra. Marija je pokušala da objasni zbog čega ju je Petar izveo iz takta.

- Nisam imala nameru da Gargamela fizički povredim, iako me je po ko zna koji put iznervirao. Burno sam reagovala jer sam bila zaprepašćenja njegovim nepoznavanjem materije, a tvrdi da je profesionalac. Čim je video da je moj suši fenomenalno spremljen i serviran, odmah mu je našao manu. Zamerio mi je to što sam ga umesto u alge uvila u losos. Ubeđivao me je da takav suši ne postoji, iako sam ga lično probala u restoranu, još uvek potreseno priča Marija, i nastavlja:

- Petar je zaslužio svaku reč koju sam tom prilikom izgovorila, jer o mom jelu priča nebuloze. On pogrešnoj osobi soli pamet, komentari na račun mojih kulinarskih veština mu nisu na mestu, tvrdi Petronijevićeva.

Ona dodaje da se ne plaši diskvalifikacije, već smatra da će ova epizoda biti najgledanija:

- Ne plašim se diskvalifikacije, jer sam uverena da bi svi u studiju postupili kao i ja. Većina takmičara me je podržala, a ja sam sigurna da će ovo biti najzanimljivija emisija do sad!

S druge strane, Petar kaže da od Marije tek očekuje skandale.

- Marijino ponašanje me odavno ne iznenađuje. Ona je temperamentna devojka, koja će imati još nekoliko ovakvih, a i gorih ispada. Smatram da joj je to loša osobina, ali sve je to sastavni deo ovog šou-programa. Ipak, teško je kada nekome naređujete da radi, vremenski ga ograničite, a posle ga još i kritikujete. Od nje uskoro očekujem da me gađa tanjirom, tiganjem ili metalnim posuđem, ali to važi i za druge takmičare - kroz osmeh kaže Petar, i dodaje:

- Kako emisija bude odmicala, pritisak među takmičarima biće sve veći. Za mene pravi skandali tek predstoje. Oduševljen sam njihovom srčanošću jer to pokazuje da su na pravi način shvatili ozbiljnost takmičenja.

***Dragana Katić slomljena od tuge: Voditeljka ne može da se oporavi od gubitka (FOTO)

***Njena je najsočnija: Čime je to Suzana Mančić napravila iznenađenje dana? (FOTO)

***Voditeljka ili bivši ukućanin "Velikog brata": Na koga je mala više povukla? (FOTO)

Bilo je i vreme: Nataša Bekvalac promenila silikone u grudima ali korigovala još nešto!
Dani posle rastavljanja: Severina prolazi kroz nikad teži period
Sud je njihovo odredište: Posle cele zbrke u "Velikom bratu" evo šta rade Marijana i Nemeš (FOTO)
Sve po maminom "receptu": Nisu ni tinejdžerke a već diktiraju modu (FOTO)
Suze i jecaj zbog neverovatne izdaje: Očuh prevario ženu sa njenom ćerkom! (+18VIDEO)
Čim se nasmejala na videlo je izašla pevačicina tajna: Figura joj je odlična ali zubi ne toliko (FOTO)
comments powered by Disqus