ARHIVA
Objavio: smedia.rs 03.06.2012 | 03:03     Smedia preuzela: 03.06.2012 | 03:03

O Vladinoj pobedi u "Survajveru" odlučila je Ava: Znao sam da me ona neće izdati! (FOTO)

0
6920
O-Vladinoj-pobedi-u-Survajveru-odlucila-je-Ava-Znao-sam-da-me-ona-nece-izdati-FOTO
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Samo finale rijalitija dobilo je neočekivani tok kada su takmičari glasali podjednako za dvojicu finalista. Ovu situaciju trebalo je da reši glas publike, a s obzirom da je publika odabrala Avu, koja nije bila u finalu, na njoj je ostao odlučujući potez - da li nagrada odlazi u ruke Milanu ili Vladi.U napetom finalu ovogodišnjeg "Survajvera" pobedio je maneken Vladimir Vuksanović i osvojio 50.000 evra! On je glasove dobio od petoro članova Velikog veća - Ognjena, Martine, Ave, Radovana i Kristine. Isti broj glasova osvojio je i Milan, pa je zato o pobedi mogao da odluči glas publike. Ona je za svog favorita izabrala Avu Karabatić i tako dala šansu mladoj starleti da ponovo glasa, ali samo za Milana ili Vladu. Ava je ostala verna sebi i svom anđelu čuvaru, kako je zvala Vladu sve ovo vreme i dala glas Vuksanoviću koji je tako postao pobednik!

- Potajno sam se nadao da ću pobediti, ali dešavalo se svašta na glasanju. Šokirao sam se što je ispalo ovo sa Avom, jer nisam bio siguran pošto se ona dvoumila između mene i Milana. Neke stvari nikad ne možeš da znaš. Mislio sam i da će Jelena meni dati glas ali to nije uradila, tako da je sve bilo neizvesno. Šokiran sam i oduševljen, ispalo je najbolje na kraju, rekao je Vlada za S media portal.

Na pitanje šta ima da kaže Avi, i šta joj je šapnuo kada su se posle proglašenja zagrlili, maneken je odgovorio:

- Hvala najlepše. Pitala me je da li si mislio da ću te izdati, ja sam rekao nikad. A znao sam da je ona zaljubljena u mene od kad smo krenuli na Kostariku, još u autobusu ona je sela pored mene, i rekla mi je u par navrata šta oseća a ja sam joj rekao šta ja mislim. Nadam se da ćemo ostati prijatelji i drugari kao i do sada, kaže Vuksanović.

On misli da je pobedu zaslužio a evo i zašto:

- Bio sam iskren prema svima, nisam spletkario, nisam imao taktiku, svakom sam u lice rekao šta sam mislio i takav sam bio otpočetka pa do kraja. Samim tim da je većina glasala za mene govori u prilog tome da sam zaslužio pobedu. Iznenadila me je Jelena jer nije glasala za mene. A od devojaka koje bi možda zaslužile da pobede su po meni Martina i Kristina, a one su upravo i došle do samog kraja šoua.

Pošto studije sam plaća planira da isplati to do kraja a ostalo da uloži u neki biznis. Prijatelje će častiti još večeras jer svih 18 učesnika odmah idu na splav. S obzirom da se nedavno prolomila vest da je u vezi sa Natašom on na to nema komentar.

- Sa Natašom na Ibici je bilo odlično, bili smo dva dana tamo a posle sam ja morao da idem u Grčku. Od sad pa na dalje sam u Srbiji, nemam planove za leto i ne putujem nigde, rekao je Vlada i dodao da trenutno nije zaljibljen.

***Publika je odabrala Avu: Osećam se kao da sam ja pobedila u "Survajveru" (FOTO)

***Severina kao da se nije porodila: Sa Anom Bebić izvela eksplozivni duet (VIDEO)

***Nakon dugog zatišja: Poslušajte najnoviji singl pobednika "Prvog glasa Srbije"! (VIDEO)

***Vlada Vuksanović pobednik "Survajvera"! (FOTO)

*** Naša pevačica polugola na fotki za novi album, pogledajte!

*** Ceca i Šarliz Teron: Istog dana u sličnim haljinicama

Sigurna u sebe: Stanija se hvali svojom lepotom fotkama bez "fotošopa" (FOTO)
Antonija Blaće: Uvek sam spremna da vodim ljubav
"Pozitivna": Predstavljamo vam tekst nove pesme Nataše Bekvalac
comments powered by Disqus