ARHIVA
Objavio: smedia.rs 08.05.2012 | 16:43     Smedia preuzela: 08.05.2012 | 16:43

Anita Lazić:Stidela sam se golotinje moje majke!

0
1500
Anita-LazicStidela-sam-se-golotinje-moje-majke
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Ćerka poznatih su otvorile dušu i rekle od kojih "dečijih bolesti" su patile!Na prvi pogled mirna emisija „Granica“, na televiziji Hepi, zahvaljujući provokativnim pitanjima voditeljke Jelene Helc, učinila je da se gošće,ćerke poznatih „otvore“ i otkriju svoje teško preležane „dečije bolesti“, zbog toga što su im roditelji bili poznati.

Ćerka Milana Štrljića, Iva, vrlo samouvereno je rekla da je oduvek želela da bude glumica i da je svim silama stremila ka tom cilju, pa joj nije mnogo smetalo ono što se govorkalo, mada je često plakala u tami. Kategorično tvrdi da su joj uloge davali mahom ljudi sa kojima nije bliska, nego oni sa kojima se privatno druži.

Najotvorenija je bila Anita Lazić, ćerka Snežane Savić, koja kaže da joj je veoma smetalo što se njena majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nije mogla da ide u školu.

Ćerka dramskog pisca Siniše Kovačevića i Ljiljane Blagojević, Kalina, kaže, nikad neće zaboraviti kako su se ponašali prema njoj u osnovnoj školi:

- Kad bih svojim znanjem zaslužila da odem na gradsko takmičenje iz recitovanja, ostala deca su reagovala, govoreći da je sve samo zato što su mi roditelji poznati. Inače, imam problem i sa nekim ludakom koji umesto mene održava Fejsbuk profil i dopisuje se sa ljudima u moje ime.

***Da li je prepoznajete: Stanija u teretani u do sad neviđenom izdanju! (FOTO)

***Oduzeta od straha: Ava otkrila čega se toliko plaši


***Bez kompleksa: Šta kažete na ove bujne lepotice? (+16FOTO)

Po atributima joj parira: Da li je ona naša Kim Kardašijan? (VIDEO+FOTO)
Tijana ili Seka: Kojoj se više isplatilo gladovanje? (FOTO)
Seka spavala na klaviru i u seksi haljini promovisala svoju "Kučku" (VIDEO)
comments powered by Disqus