ARHIVA
Objavio: smedia.rs 23.04.2012 | 15:33     Smedia preuzela: 23.04.2012 | 15:33

Džej Ramadanovski: To su gluposti, Adil je veran mojoj Mariji!

0
1374
Dzej-Ramadanovski-To-su-gluposti-Adil-je-veran-mojoj-Mariji
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Pevač ispričao šta misli o tračevima da Adil Maksutović vara njegovu ćerku Mariju, kaže da je uvek zaljubljen i otkrio je da nakon sedam godina planira da izda novi album.Pre dva dana objavili smo fotografija na kojoj je pevač Adil, poznat po svojoj pesmi " Ne mogu bez tebe ja" koju je posvetio upravo svojoj devojci Mariji, Džejovoj ćerki, sa drugom devojkom.

- Sve su to gluposti, naravno da Adil ne vara Mariju. Normalno da bi mi bilo žao da je to stvarno istina, jer su njih dvoje savršen par. Ma sve to što izlazi po tim fejsbukovima i internetu, ništa nije tačno. Pa ja imam pet profila na fejsbuku, a ne znam to čudo ni da uključim. Zamislite da je postojao fejsbuk dok sam bio sa bivšom ženom, pa kada bi krenule da izlaze fotografije - rekao je kroz osmeh Džej, prenosi Pulsonline.

On dodaje da je njegovo srce veliko i da ima mesta za sve žene ovoga sveta.

- Možda nisam lep, ali sam neodoljiv. Ako nisi lep, moraš da budeš šarmantan. U mom srcu ima mesta za sve žene. Uvek sam u nekoj vezici, to mi je čista zanimacija. Uvek ima neka simpatijica, ali ništa ozbiljno. Voleo bih da naletim na nešto ozbiljnije, pošto već imam dosta godina, ali izgleda mi nema ništa od toga - kaže pevač.

Džej je imao problema sa zdravljem, pa je zbog toga morao da se odrekne masne hrane, pića i cigareta što mu je teško palo.

- Zdravlje mi je bolje. Bivša supruga me stalano zove da vidi da li sam dobro. Možete da zamislite kakvo je stanje kada Džej mora da pije sokiće.

On je otkrio da ulazi u studio ovih dana kako bi počeo da radi na novom albumu.

- Ovih dana ću ući u studio. Jedini sam muzičar koji sedam godina nije izdao album. Ma, ja sam vanzemaljac- zaključio je pevač.

***Ovo je hotel u kome žive Severina i Milan! (VIDEO+FOTO)

***Neverovatan pogled iz Sekine vile: Ne propustite! (FOTO)

*** Vesna Zmijanac od verenika dobila 15 konja!

*** Emina Jahović prokomentarisala ćerku Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića

*** Žarko Laušević zaradio 200.000 eura od tragedije


Džej se onesvestio tokom nastupa!
Pomirili se Džej i Mile! Džej: Kriv je, ali mu opraštam!
Džej hrani gladne Dorćolce!
comments powered by Disqus