ARHIVA
Objavio: smedia.rs 23.03.2012 | 14:55     Smedia preuzela: 23.03.2012 | 14:55

Ima 50 godina ali pogledajte šta Lepa Brena može da uradi sa svojim telom (FOTO)

0
1802
Ima-50-godina-ali-pogledajte-sta-Lepa-Brena-moze-da-uradi-sa-svojim-telom-FOTO
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Za nju vreme kao da je stalo. Iz godine u godinu izgleda sve mlađe...San svake žene je da što duže sačuva mladost, lepotu i snagu, pa da sa pedeset godina izgleda kao da ima 20. Lepa Brena je živi dokaz da je i to moguće, a ona je odlučila da otkrije tajnu svoje mladolikosti i savršenog tela na kom bi joj mnoge devojke pozavidele.

***Nije mogla da se suzdrži: Lepa Brena na ivici suza!

- Pre svega, morate biti odgovorni prema sebi i svom zdravlju. Ne možete očekivati lep ten ukoliko ne spavate dovoljno. Kažu da je za lepotu neophodan san u trajanju od deset sati. Nastojim da rano ležem i rano ustajem. Ukoliko jedete brzu ili nezdravu hranu vremenom ćete osetiti posledice. Ponekad i ja zgrešim, jer su slatkiši moj najveći porok, ali treba biti umeren, upozorava Brena, i ističe da ona ishranu bazira na laganim salatama.

***Lepoj Breni fanovi snimili spot! (VIDEO)

I sama je pre tridesetak godina imala problem s viškom kilograma, ali zdrav način života i uporno vežbanje doveli su njeno telo do perfekcije, prenosi Blic. Brena ima odličnu kondiciju, pa bez ikakvih problema po tri sata na koncertima ne samo igra i peva, već izvodi i prave akrobacije koje publiku ostavljaju bez daha.

- Fizička aktivnost je izuzetno važna. Redovno plivam, povremeno idem u teretanu, a moje najveće otkriće je joga, koju preporučujem ženama koje su psihofizički opterećene. Deluje rasterećujuće na čitav organizam i uči da voliš sebe onakvu kakva jesi, smatra Brena.

Lepa Brena: Sa Tajlanda u Austriju
Saznajte koje poznate domaće face promovišu seriju "Ostrvo"
Ovo je Brenin spot za pesmu "Uđi slobodno" (ANKETA+VIDEO)
comments powered by Disqus