ARHIVA
Objavio: smedia.rs 17.03.2012 | 10:19     Smedia preuzela: 17.03.2012 | 10:19

Mrkonjić: Žena mi ne brani da se viđam sa Bekutom

0
3150
Mrkonjic-Zena-mi-ne-brani-da-se-vidjam-sa-Bekutom
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Svojim odnosom uzburkali su javnost, ali to ih ne ometa mnogo. Iako je oženjen, ministar Milutin Mrkonjić i dalje se viđa sa Anom Bekutom, tvrdeći da njegova supruga nema ništa protiv toga!Ministar infrastrukture Milutin Mrkonjić tvrdi da mu supruga ne zamera zbog provokativnih fotografija sa Anom Bekutom i izjave da je pevačica njegova simpatija.

***Mrka i Ana zajedno na koncertu Merime Njegomir! (FOTO)

- Supruga mi ništa nije rekla. Ona me dobro poznaje, poštuje me i veruje mi. Ona nije iz ove priče, nije javna ličnost. Ne mogu dvoje u porodici da budu javne ličnosti. Moja supruga je advokat. Inače, ona zna koliko ja nju poštujem i da će ona ceo život da bude moja žena, kaže Mrkonjić, a prenosi Kurir.

Na pitanje kakvu poruku šalje mladima time što se kao oženjen čovek slika sa devojkom, pa još i o ženi priča u tom tekstu, Mrkonjić ko iz topa odgovara:

***Ana Bekuta: Mrkonjić i ja se privlačimo; Milutin: Neću se razvesti!

- Poruka koju šaljem je prava - poštujte prave vrednosti! Nigde nisam rekao da mi je Ana devojka i da ću da se ženim. Šta sad? Svaka žena s kojom se slikam mi je devojka? Pa, imam gomilu slika i sa Mirom Marković, navodi Mrkonjić.

I dok se ministar infrastrukture kune da mu Bekuta nije devojka, pevačica tvrdi da je slobodna žena i da može da flertuje s kim hoće.

- Slobodna sam žena, mogu da se družim s kim hoću i da flertujem s kim želim, ne vidim u tome ništa ružno, poručuje Bekuta.

***Šta Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić rade u istoj zgradi?! (FOTO)

Zašto Ana sedi sama? (FOTO)
Ana Bekuta prkosi godinama
Naše pevačke zvezde na takmičenju u rvanju?! (FOTO)
comments powered by Disqus