ARHIVA
Objavio: smedia.rs 18.11.2011 | 15:31     Smedia preuzela: 18.11.2011 | 15:31

One su seksi ulogama zapalile gledaoce (18+ VIDEO+FOTO)

0
46942
One-su-seksi-ulogama-zapalile-gledaoce-18-VIDEOFOTO
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Srpkinja Ana Aleksander poslednjih dana preznojava svojim seksi scenama mnoge muškarce (a i žene) širom sveta glumeći u seriji “Hemija”. Mnogo godina pre nje seksualnu revoluciju u glumi podigla je Eva Ras, Mira Furlan, Neda Arnerić pa kasnije Katarina Radivojević, Jana Milić i mnoge druge glumice, sinonim su za seks simbole i nisu se libile da se skinu za potrebe snimanja.Fotografija Eve Ras iz filma “Ljubavni slučaj ili tragedija službenice PTT” ostala je kultna u domaćoj kinematografiji. Ova glumica i književnica bez dlake na jeziku i dan danas govori o seksu što je u nekoliko navrata pokazala dok je bila jedna od učesnica rijalitija.Od "Štefice Cvek u raljama života" i "Lepote poroka" Mira Furlan zavela je muškarce širom velike Jugoslavije. I danas slovi za jednu od ikona seks simbola tog vremena.Neda Arnerić još više je podigla temperature "Varljivog leta ’68" a pokazala je svoje obline i u filmu “Shaft in Africa”.

Snežana Savić jedna je od najlepših i najnegovanijih žena naše javne scene. U filmu “Šta je s tobom, Nina” iz 1984. godine Snežanu je baš ponela gluma…Seksi komšinica ogrnuta zelenim peškirićem koji joj povremeno spada… Tanja Bošković u “Čoveku sa četiri noge”.Katarina Žutić probudila je seksualne fantazije kod mnogih tumačeći ulogu Lize u filmu “Vizantijsko plavo”. Kasnije je svoje “umeće” demonstrirala i u filmovima "Dorćol-Menhetn" i "Srpski film.

Zone Zamfirsko Katarina Radivojević čari svog tela pokazala je u filmu "Čarlston za Ognjenku" u kojem je vodila ljubav sa Stefanom Kapičićem. Međutim, u filmu “Morfiy” Kaća je otišla nekoliko koraka dalje- oralno je zadovoljavala svog partnera…


Mlada Kruševljanka Jana Milić bila je prava đavolica u filmu "Đavolja varoš"…Potukle se Plejboj zečice! (FOTO)
TV voditeljka pokazivala grudi (FOTO)
Gole cice s naslovnice (VIDEO+FOTO)

Nini Janković su filmski kritičari odmah nakon premijere "Montevidea" “prorekli” da je novi seks simbol velikog platna. A kako i ne bi kada nas je već prvom svojom ulogom oduševila…Lena Bogdanović i Ana Sakić u "Srpskom filmu" potpuno su odgovorile zahtevima uloga, a u filmu "Đavolja varoš" zajedno su ispod stola “obrađivale” kolege...


]

A posle ovih fotografija i video snimaka koju su vam, pretpostavljamo prijali, podsećamo vas još jednom na seksi Anu Aleksander.
comments powered by Disqus