ARHIVA
Objavio: smedia.rs 31.10.2011 | 09:38     Smedia preuzela: 31.10.2011 | 09:38

Sloboda i Vojin konačno uslikani sa ćerkama! (FOTO)

0
2859
Sloboda-i-Vojin-konacno-uslikani-sa-cerkama-FOTO
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković napokon su uslikani sa ćerkama Milom i Verom! Ekipa emisije „Paparaco potera" danima je čekala ispred zgrade u kojoj popularni glumci žive i budno pratila svaki njihov korak.Strpljenje je urodilo plodom - bračni par, koji privatan život čuva od javnosti, godinu i po nakon rođenja bliznakinja uslikan je na Novom Beogradu sa svojim naslednicama. Kako Press prenosi, brižni roditelji su tog dana vodili ćerke u Dom zdravlja.
Glumački par i ove TV sezone ima posla preko glave - Sloboda Mićalović igra u hit seriji „Nepobedivo srce", a Vojin Ćetković u „Cvatu lipe na Balkanu". Uprkos poslovnim obavezama, popularna glumica je nedavno istakla da je u njihovoj kući sve podređeno naslednicama.
Vojin Ćetković u ulozi romantičnog pukovnika (FOTO)
Katarina pobedila Divca i Slobodu Mićalović!
Sloboda i Ivan u mjuziklu Zona Zamfirova
- U našoj kući sve je podređeno Mili i Veri. Naše dve princeze sve rezonuju kao da su odrasle, zbog čega Vojin i ja već neko vreme pred njima pričamo u šiframa. Pokušavamo da se iskrademo iz kuće, jer nam ne daju da maknemo bilo gde. Moj život se trenutno svodi na posao i na posvećenost njima i suprugu. Izlazimo, igramo se i ništa drugo mi nije važnije od njih - rekla je Sloboda.
Na pitanje da li je moguće napraviti balans između glumačke karijere i porodice, otac dve bliznakinje odgovorio je da je moguće, ali da mnogo košta.

- Odem da snimam i odjednom vidim da su mi deca porasla i da već govore neke druge stvari koje nisam čuo pre. Strašno mi nedostaje cela moja porodica, snimanja mi nekada sve teže padaju, ali to je posao kojim se bavim - izjavio je Vojin.
comments powered by Disqus