ARHIVA
Objavio: smedia.rs 30.11.-0001 | 00:00     Smedia preuzela: 26.08.2011 | 08:42

Javne tuče poznatih ličnosti!

0
2770
Javne-tuce-poznatih-licnosti
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Svađe, pomirenja, ljubav i raskidi česta su pojava među ličnostima na javnoj sceni, ali poslednjih godina ni tuče im nisu strane, pa smo se nakon najnovijeg šamaranja pevačice Marine Tadić od strane bivšeg levog beka Sevilje Ivice Dragutinovića prisetili ranijih fizičkih obračuna domaćih zvezda.Vlado Georgiev vs Saša Dragić

U jednom beogradskom hotelu su se 2005. potukli estradni menadžer Saša Dragić i muzičar Vlado Georgiev, a razlozi, bar oni javni, bili su u vezi s autorskim pravima, tačnije - novcem. Sve se dogodilo kada je Georgiev, nezadovoljan nadoknadom koju „Sokoj“ isplaćuje autorima, napustio sastanak rukovodstva te organizacije, a potom pozvao Dragića u hotel kako bi se raspravili. Prema kasnijoj priči Georgieva, Dragić je došao sa još tri muškarca, a muzičar je menadžera pozvao da izađu napolje kako bi se i fizički obračunali, ali su potom na njega nasrnuli ljudi iz menadžerove pratnje. Barba je kasnije defilovao sa ranom na glavi, koju mu je navodno Dragić naneo kundakom pištolja, a Saša, prema rečima svog advokata, završio je u Urgentnom centru zbog udaraca u predelu grudi koje mu je Vlado zadao.

Mina Kostić vs Indi Aradinović

Kako muškarci ne bi ostali usamljeni u fascikli fizičkih obračuna, dve dame sa estrade dale su svoj doprinos, pa su se tako pevačice Mina Kostić i Indira Aradinović, zbog čega bi drugo, dohvatile zbog muškarca. Do tuče je došlo na probi „Grand festivala“ 2008. godine, kada je Kostićeva želela da razgovara sa Aradinovićevom o svom bivšem mužu Tiki, koji je tada bio u vezi s Indi. Međutim, razgovor se ubrzo pretvorio u uzajamno čupanje, šutiranje i guranje, što su čak i kamere zabeležile. Verovatno bi se i one žalile lekarima i narodu da ih u međusobnom šamaranju i grebanju nije zaustavilo obezbeđenje „Granda“.
Gru porodično na letovanju (FOTO)
Bojanić: Pocepao sam tužbu protiv Firčija!
Gru: Brak me nije promenio

Dalibor Andonov vs Saša Ćurčić

Rijaliti tuča između repera Dalibora Andonova Grua i Saše Ćurčića Đanija, koja je uzburkala i Republičku radiodifuznu agenciju, svakako će ostati upamćena jer je sve uživo gledala publika TV šoua „Parovi“! Reper i bivši fudbaler krvnički su se pesničili i bacakali po podu, a nakon pregleda snimka, utvrđeno je da je za sve bila kriva provokacija Saše Ćurčića, koji se zapitao zašto je Gru, koji je bio jedan od gostiju na žurki, uopšte u prostoriji. Posle neverovatnog i brzinskog batinanja, obezbeđenje je oba aktera tuče izbacilo iz prostorija TV „Hepi“ u kojoj se sve dogodilo, a o povredama, bar po rečima duelista, nije bilo ni reči. Iako je sve delovalo vrlo ozbiljno, izgleda da su i Đani i Gru bol muški podneli.


Miloš Bojanić dva puta dobio batine bez batina!!!

Između velikih i zapaženih tuča, bilo je i onih situacija koje su mogle da dovedu do žestokih okršaja poznatih ličnosti u Srbiji, ali su sticajem okolnosti sprečene. Među njima je svakako okršaj bubnjara Ivana Fecea Firčija i pevača Miloša Bojanića u rijalitiju „Dvor“, u kojem je popularni Braćala dobio batine bez batina. Naime, Bojanića je Fece gađao flašom u oko i tako mu naneo povredu bez fizičkog kontakta. Pored ovog slučaja, poznat je još jedan nasrtaj na Braćalu, od strane voditelja Dragana Marinkovića Mace, koji je navodno Bojanića u mraku udario glavom prilikom boravka na „Farmi“. Iako se Bojanić kasnije žalio produkciji rijalitija, njegove tvrdnje ostale su bez dokaza.

(Alo)
comments powered by Disqus