ARHIVA
Objavio: smedia.rs 30.11.-0001 | 00:00     Smedia preuzela: 12.07.2011 | 12:00

Seksi voditeljka Lana Dramićanin na plaži (FOTO)

0
4239
Seksi-voditeljka-Lana-Dramicanin-na-plazi-FOTO
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Voditeljka televizije "OBN", Lana Dramićanin, odlučila je da sa dečkom otputuje u Majami a odmah po povratku, "okačila" je slike na "Fejsbuk".Seksipilna voditeljka Lana Dramićanin petnaestak dana se odmarala i provodila u Majamiju sa dečkom Ajmanom, a kada se vratila kući, na svoj "Fejsbuk" profil odmah je postavila fotografije.
Lana je u Majamiju proslavila i rođendan, a dragi joj je tom prilikom poklonio sat vredan dvanaest hiljada dolara! Ali trošenju i kupovini tu nije bio kraj. Sa Lanom i Ajmanom u Majamiju je boravila i njegova mlađa sestra, koja inače studira na Harvardu. Na krpice i kozmetiku Lana i Ajmanova sestra potrošile su još nekoliko hiljada dolara. Šta reći– ima se, može se!
Emisija "48 sati svadba" na Pinku?!
Maldivi: Prva ljubav u rijalitiju!
Voditeljke zaratile zbog političara?

Voditeljka, koja nije parti manijak, ovoga puta napravila je izuzetak i sa dragim je dočekala zoru u jednoj diskoteci, koja je poznata po svojoj organizaciji rođendana slavnih ličnosti, piše Svet. Interesantno je da je Lana na "Fejsbuk" okačila fotografije iz Majamija na kojima je sama.- Tačno je da sam se u Majamiju provela odlično sa meni dragim ljudima. Ne želim ničiju privatnost da remetim tako što ću njihove slike postaviti na "Fejsbuk". Evo, po prvi put ću priznati da sam zaljubljena u momka koji nije sa naših prostora. U Majamiju je sa nama bila i njegova mlađa sestra, koju sam sada tek upoznala i koja je stvarno jedno divno biće. Odmah smo našle zajednički jezik. Vidite da namerno ne želim da kažem njegovo ime, zato što želim da sačuvam našu privatnost. Iako se bavim javnim poslom, to ne znači da želim da i moj život postane javan. Osoba u koju sam zaljubljena nema veze sa medijima, već radi u jednom investicionom fondu, rekla je ona.
Da Lana zaista živi na visokoj nozi, govori podatak da je u Majami putovala privatnim avionom, koji je u posedu fonda u kojem radi i koji će jednog dana naslediti njen dragi. Isti ili sličan aviončić Dramićanku neretko čeka i na sarajevskom aerodromu.
comments powered by Disqus