ARHIVA
Objavio: smedia.rs 30.11.-0001 | 00:00     Smedia preuzela: 24.06.2011 | 11:38

Marija Karan: Bilo je strašno dok su me silovali

0
7466
Marija-Karan-Bilo-je-strasno-dok-su-me-silovali
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Za potrebe novog fima glumica Marija Karan morala je da snimi scenu silovanja koja je za sve ljude na setu bila potresna.Glumica Marija Karan snimila je novi film "Sevdah za Karima" koji se već nalazi u bioskopima a za Press priča da ju je scena u kojoj su je silovali veoma potresla.

- Scene nasilja su veoma teške za celu ekipu, ne samo za glumce. Posle snimanja scene silovanja svi smo bili emotivno iscrpljeni i potreseni. Ali, ako radite posao koji volite, ništa vam nije teško. Imala sam takođe maksimalnu podršku partnera i poverenje, a to je najbitnije, kaže glumica.

Iako mnogi ovaj bosanski film karakterišu kao uznemirujuću kombinaciju politike, islamske filozofije i žestokog seksa, ona ga je doživela drugačije.

- Rekla bih da je to ljubavna priča kroz koju se prepliću teme posle ratova na ovim prostorima: sukob jedne izmučene civilizacije i novog doba, izgubljenosti društva i pojedinca koji u bedi i opštepolitičkom, društvenom i verskom rasulu traga za novim identitetom, kaže Marija Karan.

Ona je opisala i svoju ulogu Ivane koja je devojka lokalnog mangupa Juke. Njegov prijatelj iz rata Karim jeste propali student i radi kao deminer. Radnja filma počinje kada njih troje pljačkaju lokalnu džamiju za vreme praznika. Ivana je atraktivna, privlačna i od života hoće sve. Marija je otkrila i da voli kada je čovek sa kojim je u vezi iskren, koji je poštuje i poklanja njoj punu pažnju.

Marija Karan u filmu "Sevdah za Karima"
Marija Karan proglašena za seks simbol Srbije!
Marija Karan: Važno je imati san!
comments powered by Disqus