ARHIVA
Objavio: smedia.rs 09.09.2012 | 14:47     Smedia preuzela: 10.09.2012 | 01:16

Tragedija u Surdulici: Policajac se ubio zbog smrti ćerke

0
5008
Tragedija-u-Surdulici-Policajac-se-ubio-zbog-smrti-cerke
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Policajac presudio sebi službenim pištoljem kad je saznao da mu je mezimica Milica umrla. Otac i ćerka biće u ponedeljak zajedno sahranjeni na seoskom groblju kod SurdulicePolicajac iz sela Alakince, opština Surdulica, Saša Stanisavljević (44) službenim pištoljem je jutros oduzeo sebi život.

Tragedija se dogodila na mestu gde se sporedni put iz sela Alakince uključuje u regionalni putni pravac Surdulica - Vladičin Han, potvrđeno je u Policijskoj stanici u Surdulici.

Violeta Stanisavljević ostala je u istom danu bez osamnaestogodišnje kćeri Milice i supruga Saše, koji je sam sebi presudio u trenutku rastrojstva jer nije mogao da se pomiri sa smrću svoje mezimice.

Saša Stanisavljević (46) u nedelju u ranim jutarnjim satima krenuo je sa svojim zetom Draganom Tasićem u Niš, jer mu je rečeno da se stanje njegove ćerke Milice (18), koja je bolovala od teškog oblika galopirajuće leukemije, pogoršalo. Sašin zet Dragan kaže da u trenutku kada su zajedno krenuli za Niš on nije znao da mu je ćerka umrla.
Tragedija na Pasuljanskim livadama: Iz Mijajilove jame izvučen muški leš (FOTO)
Odrubila glavu dvogodišnjem sinu, pa se ubila (FOTO)
Niš: Nađena tri leša u automobilu pored puta! (VIDEO)

"Ja sam mu samo kazao da su doktori zvali jer se Milici stanje pogoršalo, ali mislim da je znao o čemu se radi, zašto bi inače poneo sa sobom službeni pištolj - pita se Dragan, i dodaje da se sve desilo brzo i da nije mogao da ga spreči. - Zamolio me je da zaustavim automobil zbog fiziološke potrebe, ja sam stao i čekao ga za volanom. Međutim, videvši da se mnogo udaljava od kola, odlučio sam da krenem za njim. Verovatno me je čuo, pa je počeo da trči i shvatio sam da nešto nije u redu. Odjednom sam čuo pucanj i video kako pada. Pucao je sebi u usta", ispričao je za "Novosti" Dragan Tasić.

Milica Stanisavljević bila je učenica srednje poljoprivredne škole "Josif Pančić" u Surdulici. Zbog teške bolesti bila je smeštena na Odeljenje hematologije u Nišu. Njen otac Saša radio je u policijskoj stanici u Bujanovcu. Kolege kažu da je bio uzoran policajac bez i jedne greške u karijeri.

Otac i kćer biće u ponedeljak zajedno sahranjeni na seoskom groblju kod Surdulice.

(Tanjug, Novosti)
Foto: Ilustracija, Guliver/Thinkstock
comments powered by Disqus