ARHIVA
Objavio: smedia.rs 28.06.2012 | 20:40     Smedia preuzela: 28.06.2012 | 20:40

Rođak raznesenog Raičevića: Kukavice su ti oduzele život

0
1024
Rodjak-raznesenog-Raicevica-Kukavice-su-ti-oduzele-zivot
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Boško Raičević koji je ubijen u eksploziji automobila na Dorćolu, sahranjen je juče u nikšićkom prigradskom naselju Ozrinići.Na groblju u nikšićkom prigradskom naselju Ozrinići, juče je sahranjen Boško Raičević (42), koji je prošlog petka ubijen na Dorćolu, u eksploziji koja je raznela njegov automobil.

Počast poginulom Raičeviću odali su i brat i sestra bivšeg premijera i predsednika DPS-a Mila Đukanovića, Aco Đukanović i Ana Kolarević.
Raičević štitio Crnogorce na Kosovu
Pljačkali stanove dok su vlasnici bili na sahranama!
Beograd: Zamenjeni kovčezi na sahrani, oplakivali pogrešnu osobu! (FOTO)

Raičević, brat od tetke Andrije Draškovića, rođen je u Prištini. Bavio se, između ostalog i ugostiteljstvom, i bio je dugi niz godina vlasnik nekoliko popularnih diskoteka.

Kukavice bez lica i bez imena su ti oduzele život onako kako oni znaju, jer pred viteza, kakav si bio ti, teško je stati i u oči ga pogledati. Davao si sve za obraz, a obraz ni za šta i na kraju platio najvećom cijenom.” rekao je opraštajući se od Raičevića njegov brat od ujaka.

Raičević je tek nakon potpisivanja mirovnog sporazuma, posle rata na Kosovu, napustio Prištinu i preselio se u Budvu, gde je imao stan. Stalno je bio na relaciji Beograd - Budva, gde su mu bili najuža porodica i prijatelji i gde je razvijao poslovne veze započete još u Prištini.

Pre šest godina napustio je Budvu, prodao stan i definitivno se preselio u Beograd. Pre dve godine, nakon svađe zbog parking mesta na uglu ulica Kapetan Mišine i Strahinjića bana u Beogradu ranjen je sa četiri hica u noge, prepone i stomak.

(Vijesti.me)
Foto: Infobiro printscr
comments powered by Disqus