ARHIVA
Objavio: smedia.rs 28.05.2012 | 19:53     Smedia preuzela: 28.05.2012 | 19:53

Želite muško dete? Ovaj gospodin ima recept!

0
8683
Zelite-musko-dete-Ovaj-gospodin-ima-recept
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
80-godišnji Bajo Šuškavčević otkriva recept za rađanje sina. Prednost za dobijanje „puškonoše“ je u slučajevima kada je muž stariji pet do šest godina, ili 12 do 13...Pogledajte šta savetuje.Dobro čuvani recept dobijanja muškog deteta, koji se prenosio sa kolena na koleno, poveravao bližnjem u sudnjem času ili neznancu na bolničkom krevetu, zahvaljujući Blažu - Baju Šuškavčeviću (87) iz zetskog sela Vukovci, danas je svima dostupan.

Šuškavčević je odlučio da recept publikuje, jer ne želi da tajna, kojom je pomagao mnogim porodicama u dobijanju muškog potomka i produženju loze, „pođe sa njim“.
Kupuju potomstvo za 200 evra
S media istražuje: Ambiciozni roditelji, preforsirana deca
Najgori roditelji na svetu (FOTO)

Poznavalac „tajne muškog potomka“ u Crnoj Gori oduvek je bio poštovan i tražen a to retko zanimanje u zemlji patrijarhata, ratnika i puškonoša je nosilo ogroman teret odgovornosti.

"Da bi dobili dete muškog pola moraju se uvažiti tri režima. To su razlika u godinama među bračnim parom, ovulacija i režim ishrane. Svake sedme godine polni organi se podmlađuju, to jeste u 14, 21, 28, 35, 42. i 49. godini. Kada partner u braku napuni ove godine rađa se dete njegovog pola, sve dok „bračni drug“ napuni naznačene godine, i tada preuzme njegov pol. Pomlađivanje počinje svake sedme godine, ali ne sme se rizikovati pola godine, jer kod nekog počinje pre ili kasnije. Ako jedan bračni partner, na primer, napuni 21 godinu a drugi 19, onaj koji je napunio 21 ima prednost da dobije dete svog pola, sve dok drugi partner ne napuni 21 godinu", rekao je Šuškavčević.

Prednost za dobijanje „puškonoše“ je u slučajevima kada je muž stariji pet do šest godina, ili 12 do 13, ili, prema rečima Šuškavčevića, i u slučajevima kada je žena godinu ili dve starija.

"Dokazano je da u porodici sa dvoje dece, ako je jedno starije sedam ili 14 godina, moraju biti istog pola, izuzev ako je žena ostala trudna treći dan ovulacije ili treći dan ispred ovulacije. Taj period predstavlja izuzeće, jer tri dana pred ovulaciju, ako ostane trudna i rodi, muško dete mora biti degenerisano. Ovo treba da zna svaki bračni par jer ljubavni zanosi tokom tri dana pred ovulaciju mogu biti opasni", rekao je Šuškavčević.

(Vijesti.me)
Foto: Vijesti.me
comments powered by Disqus