ARHIVA
Objavio: smedia.rs 07.05.2012 | 16:53     Smedia preuzela: 07.05.2012 | 16:53

Emir Kusturica na Putinovoj inauguraciji u Kremlju

0
1111
Emir-Kusturica-na-Putinovoj-inauguraciji-u-Kremlju
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Srpski reditelj Emir Kusturica prisustvovao je danas predsedničkoj inauguraciji Vladimira Putina u Velikom kremaljskom dvorcu.Znameniti srpski reditelj Emir Kusturica, koji često boravi u Rusiji, bilo kao gost filmskih festivala ili kao muzičar sa svojim "No smoking orkestrom" prisustvovao je danas predsedničkoj inauguraciji Vladimira Putina u Velikom kremaljskom dvorcu.

Kusturica je stajao u prvom redu kraj crvenog tepiha kojim je prošao Vladimir Putin odmah nakon polaganja zakletve u dvorani Svetog Andrije, a među svetski poznatim zvanicama iz sveta filma bio je i bivši guverner Kalifornije i glumac Arnold Švarceneger.
Putin proglasio pobedu i zaplakao (VIDEO, FOTO)
Putinovi glasači slave, Zjuganov ne priznaje rezultate
Putin napušta mesto lidera Jedinstvene Rusije

Naš reditelj svetskog glasa i veliki prijatelj isto tako čuvenog ruskog kolege Nikite Mihalkova, je prilikom svog nedavnog boravka u Rusiji uoči predsedničkih izbora izjavio: "Da sam Rus, glasao bih za Putina".

Našem slavnom reditelju pre dve godine patrijarh moskovski i cele Rusije Kiril uručio je nagradu za učvršćivanje i širenje jedinstva pravoslavnih naroda, kada se među nagrađenima našao zajedno sa tadsašnjim predsednikom Rusije Dmitrijem Medvedevim koji je primio priznanje za razvoj odnosa države i crkve.

Vladimir Putin položio zakletvu za predsednika Rusije. Ceremoniji prisustvovali svi ruski visoki funkcioneri, a o inauguraciji koja je prvi put u istoriji televizije direktno prenošena više pročitajte OVDE.(Tanjug)

FOTO: Screenshot/Youtube
comments powered by Disqus