ARHIVA
Objavio: smedia.rs 07.04.2012 | 09:51     Smedia preuzela: 07.04.2012 | 09:51

Strašno: Komšija mu godinu dana silovao ćerku! (FOTO)

0
19356
Strasno-Komsija-mu-godinu-dana-silovao-cerku-FOTO
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
R. U. (17) više od godinu dana napastvovao trinaestogodišnju devojčicu. Lekari utvrdili da je dete u četvrtom mesecu trudnoće. Silovatelju određen pritvor.- Kad su me iz škole pozvali da dođem, ni na kraj pameti mi nije bilo da će mi reći da je moja trinaestogodišnja ćerka u četvrtom mesecu trudnoće i da ju je duže od godinu dana, u našoj kući, silovao komšija R. U. (17)! Otad ne znam gde mi je glava! Da sam bar mogao da pretpostavim šta se dešavalo pod mojim krovom dok smo sin M. K. (16) i ja odsutni...

Ovako je priču za Kurir započeo I. K. (65) iz Mola, otac silovane devojčice. On dodaje da se monstrum nije libio da do devojčice dođe čak i kroz rupu na krovu trošne kućice!
Požarevac: Postupak protiv dečaka koji je silovao druga
Maneken oči u oči sa žrtvom!
Subotić oslobođen optužbi za silovanje?

- Koristio je svaki pogodan trenutak kad sin i ja nismo bili kod kuće. Na silu bi je terao da s njim legne u krevet, pretio joj da će je prebiti nasmrt ako nešto zucne! Jadnica je ćutala i trpela - u dahu priča nesrećni otac.

Da se s devojčicom nešto čudno dešava, prve su primetile učiteljice. Odmah su obavestile Vesnu Civrić, iz Udruženja građana „Duga“.

- Uočila sam da se devojčica čudno ponaša, ali sam prvo mislila da je takva zbog toga što joj je pre dve godine umrla majka. Ipak, odvela sam je na ginekološki pregled i tada sam saznala da je u četvrtom mesecu trudnoće, a ona mi se poverila da je duže od godinu dana bila silovana - kaže Civrićeva.Silovatelj u pritvoru

Zbog sumnje da je silovao trinaestogodišnju devojčicu, sudija je R. U. odredio pritvor u trajanju do 30 dana. Devojčicu su pregledali lekari Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine.

- Nakon konsultacija s kolegama iz Beograda dogovoreno je da se iduće nedelje u toj ustanovi obavi prekid trudnoće do koje je došlo zbog silovanja - navodi Civrićeva.

Sličan slulaj zabeležen je i u Negotinu. Dvanaostogodišnja Romkinja ostala je u drugom stanju nakon što ju je, kako se sumnja, silovao komšija. Opširnije OVDE

(Kurir)
Foto: Kurir
comments powered by Disqus