ARHIVA
Objavio: smedia.rs 06.03.2012 | 13:37     Smedia preuzela: 06.03.2012 | 13:37

Bus Plus: Milion validiranja, još bez kazni!

0
1462
Bus-Plus-Milion-validiranja-jos-bez-kazni
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Kontrolori Bus Plus sistema juče zabeležili više od milion očitavanja kartica u javnom gradskom prevozu. Još nije uručena nijedna mandatna kazna, tvrde u Bus Plusu.Bus Plus sistem je u jučerašnjem danu zabeležio više od milion i 30.000 overa na aparatima za očitavanje kartica, saopšteno je S media portalu u "Bus Plusu". Toliko očitavanja ostvareno je sa 379.343 Bus Plus kartice. Ti podaci ukazuju da se građani u velikom broju privikavaju na nov sistem otkucavanja karata za gradsku vožnju.
Svaki peti ne otkuca "Bus plus" kartu
Direktor „Kentkarta“ za S media portal: „Bus Plus“ – naš najuspešniji projekat
Bus Plus: Sve što vam nije jasno, a nemate koga da pitate

- Više smo nego zadovoljni prvim danima kontrole. Građani pokazuju veliku kooperativnost, ali i odgovornost, zbog čega i posle šest dana kontrole nijedna kazna nije izdata. Ovom prilikom se zahvaljujem građanima što uredno kupuju i očitavaju svoje Bus Plus kartice, čime nam pomažu da se sistem dovede do pune funkcionalnosti - kaže Darko Maksić, direktor sektora kontrole Bus Plusa.

Bus Plus sistem uveden je 1. februara ove godine kao projekat grada Beograda u cilju unapređenja i modernizacije javnog gradskog prevoza. Pojačana kontrola ispravnosti voznih karata počela je 1. marta.

(S media)
comments powered by Disqus