ARHIVA
Objavio: smedia.rs 19.02.2012 | 23:39     Smedia preuzela: 20.02.2012 | 00:39

Bojoviću "došla glave" lepa Barbara

0
10726
Bojovicu-dosla-glave-lepa-Barbara
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Luka Bojović je uhapšen zato što nije odoleo da se ne viđa sa suprugom Barbarom, u koju je ludo zaljubljen. Čim je Barbara locirana u Alikanteu, Španci su, prateći je, vrlo brzo došli i do Luke.Vođa „zemunskog klana" Luka Bojović uhapšen je pošto nije odoleo da se ne viđa sa suprugom Barbarom, u koju je ludo zaljubljen, otkrivaju španski mediji.

Pošto je srpska policija upozorila špansku, da je mafijaški bos izuzetno posvećen porodici i da je u iskrenoj ljubavi sa suprugom, Španci su locirali njegovu ženu Barbaru i prateći je, vrlo brzo došli i do Luke.

Španci su ubrzo otkrili da Barbara sa troje dece živi u Alikanteu, u blizini Valensije, i tako su pronašli i Bojovića.

Hapšenje u Valensiji izvedeno je nakon što su španski agenti pratili Lukinog kuma Vladimira Mijanovića, koji je u više navrata obilazio Barbaru i decu.

Barbara sa decom živela u Španiji

Barbara Bojović je sa troje dece živela u iznajmljenom stanu, u turističkom naselju Finestrat kod Alikantea.

Deca su bila upisana u školu pod pravim imenima, pa ih je španska policija lako pronašla.

Barbara je prošle godine otvorila je kafeteriju i poslastičarnicu u Finestratu pod nazivom „Ajskrims end dezerts" i započela sopstveni biznis.

U više navrata supruga i deca su odlazili na vikende i španski agenti veruju da su se u tim situacijama sastajali sa Lukom. Kako je navedeno, komunicirali su u šiframa i bilo je vrlo teško otkriti gde su se sastali.

Policija je paralelno sa Barbarom pratila i Lukinog kuma Vladimira Mijanovića, koji je živeo u Las Palmasu.
Dačić:Obezbeđenje pojačano samo Jočiću (VIDEO)
Milan Milutinović 2000. pomilovao Luku Bojovića
Rat sa mafijom nije gotov

Neposredno pre akcije hapšenja, on je doleteo sa Kanarskih ostrva u Madrid. Na aerodromu je iz telefonske kabine pričao sa nekim, nakon čega je izašao i odvezao se taksijem, ali je više puta presedao u druga taksi vozila i vozio se po gradu najverovatnije pokušavajući da utvrdi da li ga neko prati.

Zatim je vozom otputovao u Valensiju. Tamo je otišao u stan u ulici Svetog Vinsenta, a napustio ga je u društvu Siniše Petrića. Njih dvojica su potom došli u zgradu u ulici Nino Bravo broj 3.

Društvo na okupu

Celo društvo se tog popodneva sastalo u ekskluzivnom restoranu „Bodega la Paz" u centru Valensije, a u restoran je došao i Vladimir Milisavljević - Vlada Budala, koji je takođe bio praćen.

Španski policajci su dozvolili četvorki da završi ručak i agenti u civilu su prišli stolu dok je četvorka čekala desert.
Kako navode španski mediji, razgovor je išao ovako:
„Policija! Pokažite vaša dokumenta!" Na to je Luka Bojović odgovorio: „Zašto, zato što smo stranci? Ništa nismo uradili." Pokazao je litvanski, lažni pasoš, Petrić i Milisavljević su izvadili hrvatske pasoše, dok je Mijanović pokazao svoj srpski pasoš. „Da li imate da platite račun?" Pitao je policajac, a Luka se nasmejao i rekao: „Naravno" i na sto bacio više od 300 evra. Ipak, vrlo brzo maske su pale i Bojović je uhapšen.

U španskim medijima je objavljeno da je pored arsenala i novca, u stanu u kojem je živeo Bojović pronađeno i više ljubavnih pisama koje je Luka dobijao od supruge Barbare i koja su navodno ukrašena nacrtanim srcima.

Barbara -ćerka čuvenog golmana


Lukina supruga Barbara Bojović ćerka je čuvenog golmana Partizana i OFK Beograda Petra Borote, koji je umro u Đenovi u februaru 2010. godine. Barbara je u Beogradu poslednji put javno viđena upravo na sahrani svog oca na Novom groblju, kojoj je prisustvovao i Vuk Bojović. Barbara je važila za jednu od najlepših Beograđanki, a devedesetih godina pojavljivala se i u nekoliko muzičkih spotova. Poznata je anegdota da je Luka Bojović pre nego što su počeli da se zabavljaju sa celom svojom ekipom jurio mladiće koji su joj iz kola u pokretu dobacivali na ulici.(P R E S S )

Foto: P r e s s
comments powered by Disqus