ARHIVA
Objavio: smedia.rs 16.12.2011 | 19:51     Smedia preuzela: 16.12.2011 | 19:51

Simović: Cvetka Simića je ubio Kalinić zbog žene

0
2786
Simovic-Cvetka-Simica-je-ubio-Kalinic-zbog-zene
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Miloš Simović, nekadašnji pripadnik "zemunskog klana" izjavio je u Specijalnom sudu da je Cvetka Simića ubio Srećko Kalinić kako bi mu preoteo suprugu.Nekadašnji pripadnik "zemunskog klana" Miloš Simović izjavio j u Specijalnom sudu da je Sretko Kalinić ubio Cvetka Simića u Zagrebu kako bi mu preoteo suprugu Anu u koju je bio bolesno zaljubljen, dok je Kalinić te navode odbacio i izvinio se porodici Simić.

Simović je, takođe, priznao da je učestovao u pokušaju neuspele likvidacije Zorana Nedovića Šoka, dok o pokušaju ubistva Andrije Draškovića nije želeo da se izjašnjava.

Nekadašnji zemunac je detaljno ispričao kako se prvih godinu i po dana posle atentata na premijera Zorana Đinđića i raspisivanja poternice za njim skrivao uz pomoć kasnije brutalno ubijenih Ilije Novovića i Simića.
Država neće moći da naplati od „zemunaca“ dug 2,5 miliona evra
Bagzi Kaliniću: Video sam kako ste ubijali!
Simović i Kalinić ponovo osuđeni na po 30 godina (VIDEO)

On je sve to govorio tokom izlaganja odbrane u procesu gde mu se, zajedno s Kalinićem, odbeglim Lukom Bojovićem i Vladimirom Milisavljevićem (zvanim Vlada Budala) sudi za neuspele likvidacije Draškovića i Nedovića i ubistva trojice njihovih telohranitelja.

"Kalinić se zaljubio u Simićevu ženu"

Prema Simovićevim rečima, Bojović nema veze s pokušajem likvidacije Nedovića, a na optužnicu je dospeo, kako je naveo Simović, zbog Kalinićeve fiksacije da je krenuo da se muva oko Simićeve žene, posle njegovog nestanka.

"Kalinić mi je ispričao da je Simića ubio u jednoj opuštenoj šetnji opalivši mu metak u glavu, a kasnije delove tela bacio u jezero "Jarun" da bi se vodio kao nestao, a on nesmetano bio s njegovom ženom", ispričao je Simović.

On je rekao da je Kalinić sve vreme dok nije pronađeno Simićevo raskomadano telo bio je u kontaktu s Anom.

"Nosio je na ruci sat Cvetka Simića. Dok nisu našli Simićeve ostatke, Ana mu je govorila ko sve dolazi kod nje, ko se raspituje za njega", rekao je Simović.

Kalinić se izvinio porodici Simić

Kalinić je na suđenju tražio reč i izvinio se porodici Simić. On je potvrdio da poznaje Simićevu udovicu i sestru, navodeći da je Simović lud i da mongo laže.

"Ako je njegova žena kurva nisu sve žene takve. Ja jesam bolestan i vršim krivična dela, ali ne ovakva. Ne znam kako on priča da je hteo da se povuče iz kriminala kad je nagovorio svog brata Aleksandra Simovića da ubije (svedoka saradnika u procesu za ubistvo premijera) Zorana Vukojevića Vuka", kazao je Kalinić, koga je u sudnici, pošto je bio na metar i po od Simovića, čuvalo šest stražara.

(Tanjug)
comments powered by Disqus