ARHIVA
Objavio: smedia.rs 09.12.2011 | 08:40     Smedia preuzela: 09.12.2011 | 09:20

Od danas besplatno klizanje na Trgu Nikole Pašića

0
3484
Od-danas-besplatno-klizanje-na-Trgu-Nikole-Pasica
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Beograđani će od danas moći besplatno da klizaju na Trgu Nikole Pašića. Klizalište će biti otvoreno do 31. januara 2012. godine.Beograđani će od danas moći besplatno da klizaju na Trgu Nikole Pašića, gde će biri otvorena manifestacija Beogradska ledena scena.

Na današnjem otvaranju Ledene scene nastupiće grupa mladih klizača, muzička grupa "Grooveland", a posetioci će uživati i u desetominutnom vatrometu.
Ruski klizači osvojili Helsinki

Klizalište će biti otvoreno do 31. januara 2012. godine, a građani će do tada moći da iskoriste 240 termina za klizanje i da uživaju u više od 40 muzičkih programa, najavili su organizatori.

Klizače će, između ostalih, zabavljati neki od trenutno najaktuelnijih muzičara - Grooveland, Marčelo&Filteri, grupa Kal, V.I.P, Sevdahbejbi i mnogi drugi, a na ledenoj sceni biće organizovani besplatni kursevi klizanja, škola karlinga, kao i hokejaški turniri.

Beogradska ledena scena se održava drugu godinu za redom uz pomoć kompanija NIS, Telekom i Grand kazino, a izvršni producent manifestacije je Omladinsko pozorište "Dadov".

(Tanjug)
comments powered by Disqus