ARHIVA
Objavio: smedia.rs 04.05.2011 | 14:41     Smedia preuzela: 04.05.2011 | 14:41

Šešelj neće ručak iz kesice (VIDEO)

0
2723
Seselj-nece-rucak-iz-kesice-VIDEO
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Lider Srpske radikalne stranke zatražio je danas u Haškom tribunalu da dobije "pravi ručak", a ne kako je naveo "ručak iz kesice". Na tu izjavu sudija Žan Klod Antoni odgovorio je da ni sudije ne jedu ništa bolje.Današnja odluka o tome da li će se Šešelj naći na slobodi, pored toga što je sud odbio takav zahtev, obeležilo je nekoliko stvari.

Prvo je sudija Žan Klod Antoneti zamolio Sekretarijat, pre odlaska na pauzu, da se u sudnici isključe klima uređaji, jer, kako je rekao, "može da se zaledi" i neće moći da nastavi sa čitanjem odluke Veća.

Todorović: Hag dokazao da nije pravna institucija
Hag uživo: Nema slobode za Šešelja!


Predsedavajući se oko podneva ponovo požalio na hladnoću u sudnici konstatujući da, upkos njegovom ranijem upozorenju, "ovaj frižider i dalje dobro radi".

Potom je pre druge pauze Šešelj rekao da "očekuje da mu se prosledi ručak", a ne da dobije "kesu koju ni svinje ne bi mogle da jedu".Sudija Antoneti mu je na to odgovorio da troje sudija "najčešće vode po dva suđenja, tako da im je ručak svima isti", a da ponekad zbog nedostatka vremena samo popiju po čašu vode.
comments powered by Disqus