ARHIVA
Objavio: smedia.rs 22.06.2013 | 21:44     Smedia preuzela: 22.06.2013 | 21:44

STANODAVCI IZ PAKLA: Stanarima sekli grede, natapali stvari amonijakom, sekli struju (VIDEO)

0
347
STANODAVCI-IZ-PAKLA-Stanarima-sekli-grede-natapali-stvari-amonijakom-sekli-struju-VIDEO
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
"Sa surovošću i drskošću dostojnom horor filma” svojim stanarima život su pretvorili u pakao, ne prezajući čak ni da ih dovedu u smrtnu opasnost.Kip (38) i Nikol (37) Mej, vlasnici stambene zgrade u San Francisku, (Kalifornija, SAD) želeli su da iz svoje zgrade izbace redovne stanare, na šta nisu imali pravo, kako bi stanove u zgradi renovirali i pojedinačno skuplje prodali.
STANARI UPUTILI PISMO GLASNIM LJUBAVNICIMA: Njima nije bilo svejedno, a vi ćete umirati od smeha (FOTO)
Beskućnik planirao ubistvo princa Harija

Pritom su, prema rečima sudije koji ih je osudio, “sa surovošću i drskošću dostojnom horor filma” svojim stanarima život pretvorili u pakao, ne prezajući čak ni da ih dovedu u smrtnu opasnost.

Mejevi su organizovali više provalnih krađa u stanove svojih stanara, pri čemu su neki od njih ostali bez svih svojih stvari, a jednom od stanara su odeću i stvari natopili amonijakom, smrdljivom supstancom koja daje karakteristični zadah mokraći.

Najgoru stvar su, međutim, preduzeli kada su u stanu jednog stanara, koji je bio prisutan, motornom testerom odozdo isekli nekoliko rupa u podu dnevne sobe, kao i nekoliko delova potpornih greda ispod poda žrtve, sa očiglednom namerom da pod propadne dok ljudi stoje na njemu. Pre sečenja potpornih greda, Nikol Mej se kod građevinskog inspektora raspitala koja greda bi morala da se preseče da bi zgrada bila proglašena nepodobnom za stanovanje, a svi stanari prinudno iseljeni.Pretili predsedniku kućnog saveta da će ga ubiti

Na listi njihovih nedela prema stanarima dalje se nižu kupovina poluautomatskog pištolja i pretnja ubistvom predsedniku kućnog saveta, menjanje brava, presecanje telefonskih linija, zatvaranje vode i sečenje struje, uklanjanje stvari stanara iz stanova i njihovo uništavanje, već spomenute provalne krađe, i brojna preteća pisma.

U aprilu 2008. Mejevi su uhapšeni i optuženi, ali platili su kauciju i pobegli u Italiju, odakle su u maju 2012. izručeni nazad u SAD. Nakon toga im je određena astronomska kaucija od po 2 miliona dolara, a ove nedelje su oboje osuđeni i na zatvorsku kaznu od četiri godine i četiri meseca zatvora.

(Blic)
Foto: YouTube
comments powered by Disqus