ARHIVA
Objavio: smedia.rs 27.03.2013 | 09:47     Smedia preuzela: 28.03.2013 | 10:09

OSTAVKA NAKON SEKS SKANDALA: Crnogorski funkcioner se povlači (VIDEO)

0
9439
OSTAVKA-NAKON-SEKS-SKANDALA-Crnogorski-funkcioner-se-povlaci-VIDEO
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Miroslav Ivanišević čiji je snimak seksa osvanuo na internetu, podneo je ostavku na tu funkciju i izvinio se javnosti."Obaveštavam crnogorsku javnost da podnosim neopozivu ostavku na funkciju predsednika Senata Državne revizorske institucije ceneći svoje ponašanje koje je zaokupilo medijsku i ostalu javnost nedostojnim državne funkcije", napisao je u svojoj ostavci Predsednik Senata Državne revizorske institucije Miroslav Ivanešević.

On se takođe izvinio "porodici, građanima Crne Gore i državnim institucijama".

Ivanišević je rekao i da se nada da će sada, kada je "neopterećen državnom funkcijom", biti u prilici da u okviru institucija sistema i u sudskim procesima koje je, kako kaže, započeo, dokaže da je bio "žrtva ucena i kriminalnih aktivnosti zbog kojih verujem da će nosioci i izvođači snositi adekvatnu zakonsku odgovornost", prenose podgoričke Vijesti.

Na Jutjubu objavljena su dva snimka iz kabineta Miroslava Ivaniševića, bivšeg potpredsednika Vlade i ministra finansija Crne Gore, sa nepoznatom ženskom osobom.
Seks skandal trese Sloveniju: Starleta pružala seksualne usluge političarima
Seks skandali tresu tursku političku scenu (VIDEO)

Ivanišević je “Vijestima” kazao da je snimak u njegovom kabinetu nastao “van radnog vremena” i da ženska osoba koja je sa njim u kabinetu snimak koristi kako bi nastavila sa ucenama.On je negirao da je znao da se sve snima, pojašnjavajući da je na snimku sa njim V. Đ. I. koja ga, kako je rekao, godinama reketira i protiv koje vodi sudski postupak za osporavanje očinstva.

Snimci su se juče velikom brzinom prošili na društvenim mrežama.U septembru prošle godine podgorička policija podnela je prijavu protiv Ivaniševićeve supruge, zbog napada na V.Đ.I. iz Podgorice.

(Vijesti.me)
Foto: YouTube
comments powered by Disqus