ARHIVA
Objavio: smedia.rs 06.03.2013 | 10:30     Smedia preuzela: 06.03.2013 | 10:30

SKANDAL U TRSTENIKU: Ljubomorni muž prebio zamenicu predsednika opštine!

0
3714
SKANDAL-U-TRSTENIKU-Ljubomorni-muz-prebio-zamenicu-predsednika-opstine
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Zamenica SO Trstenik završila je u Hitnoj pomoći, a njen suprug u policiji, nakon što ju je pretukao na sred radnog mesta. Povod za ovo nasilje u zgradi Opštine Trstenik bila je ljubomora.Helenu Stupljanin, zamenicu predsednika Skupštine opštine Trstenik, pre dva dana u kancelariju u kojoj radi pretukao je suprug Ljubodrag.
Trstenik: Nakon svađe pucao u vozača!
Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva

Motiv napada navodno je bila sumnja da ga žena vara, a protiv muža batinaša policija je podnela krivičnu prijavu. Helena je posle suprugovih šamara završila kod lekara sa lakšim telesnim povredama, piše „Alo!”.

Incident koji je podigao veliku buru među zaposlenima u opštinskoj administraciji dogodio se u ponedeljak.

Razvoj događaja

Prema informacijama koje se mogu čuti u Trsteniku do incidenta je došlo zbog Heleninog šefa Milića Pavlovića, predsednika SO Trstenik za koga je Ljubodrag Stupljanin uveren da je sa njegovom ženom prekoračio granicu poslovnog odnosa.

Predsednik pobegao u toalet

Kako prenosi "Alo", Ljubodragova poseta ženinoj kancelariji u jednom trenutku se pretvorila i u zučnu raspravu sa Milićem, koji deli kancelariju sa Helenom. U toku rasprave Milić je otišao do toaleta i tu se zaključao... Pozvano je najpre obezbeđenje opštine, a onda i policiju koja je supružnike jedva razdvojila.

Nakon toga, pretučena Helena je otišla u Hitnu pomoć gde je dobila uverenje o povredama, dok je njenog supruga odvela policija... - prenosi "Alo".

- Policiju je pozvala Helenina sekretarica. Helena ima lakše telesne povrede, uglavnom po licu, a njen suprug je odmah priveden u policiju. Nakon izjave koju je dao, protiv njega je podneta krivična prijava zbog nasilja u porodici. Inače, do sada nikada nije imao problem sa zakonom - rečeno je u policiji.

Pavlović: Mlađa je 20 godina od mene!

Milić Pavlović tvrdi da on nije razlog obračuna dvoje supružnika.
- Ma kakav toalet, kakvo zaključavanje?! Kada se to desilo, ja sam bio kod predsednika opštine na konslultacijama... To o čemu pričate su gluposti. Ja sam skoro 20 godina stariji od Helene, nije tačno da njihov sukob ima veze sa mnom. Nego, to vas neko dezinformiše, verovatno ovi iz Nove Srbije... - komentarisao je Pavlović.

Helena Stupljanin, postavljena je na funkciju zamenika predsednika Skupštine opštine na predlog Nove Srbije, čiji je bila član pre izbora. Međutim, ubrzo je prešla u SNS, navodno na nagovor predsednika OO SNS Milića Pavlovića.

- Ma, ni to nije tačno! Ona je došla u SNS zajedno sa jednim odbornikom NS jer je rad te stranke i njihovog predsednika OO Trstenik bio loš - odgovorio je Pavlović za "Alo".

Alo
Foto:ilustracija\ Guliver\thinkstock
comments powered by Disqus