ARHIVA
Objavio: smedia.rs 02.03.2013 | 15:14     Smedia preuzela: 02.03.2013 | 15:14

Godišnjica bombardovanja: SRS 24. marta organizuje miting u Kosovskoj Mitrovici

0
235
Godisnjica-bombardovanja-SRS-24-marta-organizuje-miting-u-Kosovskoj-Mitrovici
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Srpska radikalna stranka će povodom godišnjice početka NATO bombardovanja Srbije organizovati miting 24. marta u Kosovskoj Mitrovici.Srpska radikalna stranka (SRS) organizovaće 24. marta, povodom godišnjice početka NATO bombardovanja Srbije, miting u severnoj Kosovskoj Mitrovici, najavljeno je danas u toj stranci.
NIKOLIĆ ODAVNO TVRDIO: Mišković i Beko su davali pare SRS-u!
Radikali protestovali u Beogradu: Šešelj je nevin, da bude oslobođen (VIDEO)
Vučić: Tokom NATO bombardovanja stradalo 1.008 vojnika i policajaca

"Srbija 24. mart 1999. godine ne sme nikada da zaboravi jer je toga dana počelo bombardovanje koje nije bilo ničim izazvano. Stradalo je mnogo nejači, staraca i dece, kao i vojnika koi su branili državu", rekao je predsednik Okružnog odbora SRS Ljubomir Kragović na konferenciji za novinare u Kosovskoj Mitrovici.

Kragović je naveo da će miting biti prilika da se ukaže na "pogubnu politiku vlasti" u Beogradu, koja je potpuno suprotna onome što su njeni čelnici govorili u predizbornoj kampanji, kada su gradjanima u Kosovskoj Mitrovici obećavali da neće priznati nijedan sporazum koji je u suprotnosti sa Ustavom Srbije, a da su po dolasku na vlast počeli da primenjuju te sporazume, iako su suprotni zakonima i Ustavu.

(Beta)
comments powered by Disqus