ARHIVA
Objavio: smedia.rs 07.02.2013 | 08:18     Smedia preuzela: 07.02.2013 | 08:18

UŽAS U PETROVCU NA MLAVI: Nevinu devojčicu silovao u kolima!

0
11087
UZAS-U-PETROVCU-NA-MLAVI-Nevinu-devojcicu-silovao-u-kolima
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Uhapšen Milorad S. (18) iz Petrovca na Mlavi zbog sumnje da je silovao 14-godišnju devojčicu. Mladić se "pohvalio" svojim drugovima, pa su je i oni zlostavljali.Milorad S. (18) uhapšen je zbog sumnje da je silovao i pretukao M. M. (14) iz Petrovca na Mlavi. Osim njega, privedena su i trojica maloletnika kojima se na teret stavlja da su primorali devojčicu da ih oralno zadovolji.
JEZIVA PRIČA IZ MLADENOVCA: Tinejdžer silovao nemoćnog dečaka u školskom podrumu!
HOROR U SPLITU: Otac 13 godina seksualno iskorišćavao ćerku!
ŠOKANTAN SNIMAK: Grupno silovanje žene u centru Kaira! (VIDEO)

- Milorad S. je odranije poznavao M. M. Njene muke počele su u avgustu, kad ju je Milorad S. nagovorio da se nađu na jednom igralištu. Tada ju je naterao da ga oralno zadovolji - kaže izvor Kurira iz istrage.

Nakon zlostavljanja Milorad se pohvalio trojici drugova. Tvrdio je da ju je tada slikao.

- Bio je pun sebe! Došao je kod trojice maloletnika i rekao im kako ima fotografije na kojima se vidi kako ga M. M. oralno zadovoljava. Rekao je drugovima: „Idite kod nje, neka i vas zadovolji. Recite joj da ćemo svima pokazati slike ako to ne uradi.“ Nesrećna M. M. bila je primorana da oralno zadovolji i trojicu maloletnika - kaže sagovornik Kurira.
Brutalno pretukao svoju žrtvu
Milorad S. je nekoliko dana pre nego što je istina izašla na videlo pretukao zlostavljanu devojčicu.
- Roditelji su krajem januara videli da im je dete modro. Rekli su M. M. da im objasni odakle joj modrice. Devojčica se tad slomila, briznula u plač i ispričala kroz kakav pakao je prošla. Otac M. M. je otišao u policiju 25. januara i sve prijavio - kaže izvor Kurira.

Tu se, nažalost, devojčicine muke nisu završile. U novembru prošle godine naterao ju je da uđe u njegov automobil.

- Ponovo ju je odvezao na isto igralište, gde ju je silovao. Devojčica je s njim na najgori mogući način izgubila nevinost. Plakala je i jaukala, ali Milorad nije odustajao - kaže izvor Kurira.

Miloradu S. određen je pritvor do 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje pred istražnim sudijom. Trojica maloletnika puštena su da se brane sa slobode.

(Kurir)
Foto: guliver/thinkstock (ilustracija)
comments powered by Disqus