ARHIVA
Objavio: smedia.rs 28.01.2013 | 09:58     Smedia preuzela: 28.01.2013 | 15:20

SUROVA BORBA ZA OPSTANAK: Izluđen glađu ubio svoju decu i pojeo ih!

0
590
SUROVA-BORBA-ZA-OPSTANAK-Izludjen-gladju-ubio-svoju-decu-i-pojeo-ih
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Jedan izgladneli muškarac osuđen na smrt i pogubljen nakon što je ubio svoje dvoje dece kako bi imao šta da jede. Kanibalizam nije nova pojava u Severnoj Koreji, jer prošle godine zabeleženo više takvih slučajeva.Dok severnokorejski vođa Kim Džong Un se dokazuje Zapadu da njegova zemlja može da lansira satelite u svemir, građani Severne Koreje pribegavaju kanibalizmu zbog sve veće gladi.
Severna Koreja najavljuje novu nuklearnu probu: Spremne rakete protiv starog neprijatelja SAD
Zna se ko je bio zvezda večeri: Pogledajte kako je Kim Džong Un dočekao Novu godinu (VIDEO)

Tako je jedan izgladneli muškarac osuđen na smrt i pogubljen nakon što je ubio svoje dvoje dece kako bi imao šta da jede, prenosi Dejli mejl.

Sve je veći strah od nove velike gladi u provincijama Severni i Južni Hvanghae. Stanovnici tih provincija bore se s glađu otkako su suše u protekle dve godine pogodile njihove farme i otkako su im preostale zalihe zaplenile vlasti.

Reporteri za Sandi tajms su izjavili kako je jedan muškarac iskopao leš svog unučeta i pojeo ga. Drugi je ubio i skuvao svoje dete, kako bi imao šta da jede.

Jedan neimenovani severnokorejski izvor tvrdi kako su u njegovom selu streljali muškarca, koji je, izluđen od gladi, ubio svoje dvoje dece jer nije imao šta da jede. Dok mu je supruga bila na putu, ubio je najstariju ćerku, a zatim i sina, koji je video ubistvo.

Kanibalizam nije nova pojava u Severnoj Koreji, jer je prošle godine zabeleženo više takvih slučajeva. Najgori slučaj u kojem je muškarac ubio 11 ljudi i prodavao njihovo meso kao svinjetinu.

Devedesetih godina prošlog veka Severnu Koreju je pogodila velika glad, koja je uzela između 240.000 i 3,5 miliona života.


(Daily Mail)
Foto:PrtSc\youtube
comments powered by Disqus