ARHIVA
Objavio: smedia.rs 14.01.2013 | 16:28     Smedia preuzela: 14.01.2013 | 16:28

MAPA "NOVE EVROPE": Ovako Rusi vide granice 2035.

0
12193
MAPA-NOVE-EVROPE-Ovako-Rusi-vide-granice-2035
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Ruski eksperti, na osnovu dokumenata CIA, ruske službe GRU i još nekoliko izvora, napravili su kartu Evrope 2035. godine. Albanija će se ujediniti sa Kosovom i delom Makedonije i stvoriti Veliku Albaniju. Bosnu će podeliti Srbija i Hrvatska. Ozbiljne promene u Španiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji.Evropu u narednih dvadesetak godina čekaju ogromne promene, smatraju ruski stručnjaci, koji su na osnovu analiza dokumenata američke CIA, ruske službe GRU i ekspertskih grupa na čijem se čelu nalaze Zbignjev Bžežinski i Samjuel Hantigton napravili mapu "Nove Evrope".
Alkohol geografija: Vinski, pivski i votkin pojas
Katastrofalne promene vremena: Evropa će se smrzavati i gladovati
EVROPA U PANICI: Lako prenosivi virus napao više od milion ljudi!

Serija velikih teritorijalnih promena počeće u Britaniji, gde će Škotska proglasiti nezavinost, što će predstavljati inicijalnu kapislu za ujedinjenje Irske, piše ruski "Ekspres".

Teritoriju Bosne i Hercegovine podeliće Srbija i Hrvatska, a nastaće i Velika Albanija, koju će činiti Albanija, Kosovo i deo Makedonije.

Katalonci i Baski će proglasiti nezavisnost od Španije, što će imati posledice i u susednoj Francuskoj gde će, kako navode ruski eksperti, i početi "raspad multikulturalizma". Na jugu Francuske nastaće islamska država, a oblast Loren će se priključiti Nemačkoj.

Raspašće se i Belgija, a Flamanci će se priključiti Holandiji, dok će se Italija raspasti na bogati sever i siromašni jug, a Sardinija i Sicilija će proglasiti nezavisnost.

Tužna sudbina, smatraju ruski analitičari, očekuje i Poljsku, koja će morati da se odrekne delova teritorije posle serije novih sporazuma između Rusije i Nemačke.

Belorusija će nestati i postaće deo Rusije, kao i delovi baltičkih država i Ukrajine. Velike promene očekuju se i na Kavkazu, jer se smatra da Rusija neće moći da zadrži Čečeniju i Dagestan.

(RTS)
Foto: Print screen RTS
comments powered by Disqus