ARHIVA
Objavio: smedia.rs 13.11.2012 | 22:56     Smedia preuzela: 14.11.2012 | 04:07

Tragični kraj loto milionerke: Svi detalji monstruoznog ubistva u Novom Sadu (FOTO+VIDEO)

0
63464
Tragicni-kraj-loto-milionerke-Svi-detalji-monstruoznog-ubistva-u-Novom-Sadu-FOTOVIDEO
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Darijan Musić (25) ubio svoju devojku, manekenku Vladislavu Dadu Červenko (25) posle žučne svađe. Bili u vezi dve godine. - Htela je da ga ostavi, zato ju je ubio, a tukao ju je i dok mu je odlazila u zatvoske posete - ispričala rođaka nesrećne devojke. Pre nekoliko godina Vladislava dobila loto-premiju, otkrila njena drugarica. Darijan najavio samoubistvo preko svog profila na Fejsbuku.Tragedija kakvu Novi Sad ne pamti!
Darijan Musić (25), plivač i vlasnik teretane "Enerdžim" u Novom Sadu, ubio je u ponedeljak kasno popodne svoju devojku, manekenku Vladislavu Dadu Červenko (25) udarcima tupim predmetom. U trenutku kada je policija pronašla beživotno telo nesrećne devojke, žrtva je bila naga, a po čitavom telu imala je opekotine od cigareta.

Novosti pišu da su Vladislava i Darijan bili u vezi, koja se, bar po pričama ljudi koji ih poznaju, u poslednje vreme nije mogla nazvati idealnom. Ona je, kažu, nameravala da ga ostavi, ali joj on nije dozvoljavao. Trzavice među njima su bile česte, a osumnjičeni je i maltretirao, zbog čega je njena porodica nameravala da traži da mu se zabrani da joj prilazi.

Rođaka ubijene Dade: Tukao ju je!

Stan porodice Červenka od ponedeljka u ponoć, kada im je javljeno za Vladislavinu tragičnu smrt, ispunila je tuga i neverica. Majka Aleksandra i dve sestre zanemele su od bola. Sa majkom se, kažu, telefonom čula u petak uveče, kratko je rekla da je dobro, i od tada je njen broj bio nedostupan.
Ubica hteo da istetovira Dadinu sliku
Vlasnik agencije "Rebit" Slavko Zec, fotografisao je Vladislavu prošle godine za njihov kalendar i pomogao je za naslovnu stranu časopisa „CKM“. U razgovoru za "Novosti" trvdi da je Dada na slikanje došla zajedno sa Musićem.
- Dečko je tražio njenu najbolju fotografiju kako bi je istetovirao na leđima - priča vlasnik agencije. - Nameravao sam narednih dana da je zovem i da doradimo neke fotografije od avgusta, kada sam je poslednji put slikao.

- Htela je sigurno da ga ostavi - kaže za "Novosti" rođaka ubijene Vladislave. - Bio je nasilan, boravio je i u zatvoru jer je pretukao jednog mladića, a ona ga je, uprkos našem protivljenju, posećivala i odnosila mu hranu. I nju je tukao.

Darijanove komšije: Tražio je snimak video-nadzora

Stanari zgrade u Fruškogorskoj 6 kažu da Darijana poznaju samo iz viđenja i da u stanu na 12. spratu živi odavno. Nije se družio sa komšijama, ali se ljubazno javljao na hodniku. Poslednji put je u zgradi viđen u ponedeljak nešto pre 16 časova, kada je pozvonio na vrata predsednika Skupštine stanara.

Novosadska policija: Ovaj mladić je osumnjičen za ubistvo manekenke! (FOTO)
Novi Sad: Manekenku dečko tukao do smrti?
Ubijena devojka u Novom Sadu

- Došao je i raspitivao se da li može da pregleda snimak video-nadzora, jer mu je navodno iz hodnika na ulazu u zgradu ukraden bicikl koji je kupio tri dana ranije - prepričava za "Novosti" Nandor Ekres, predsednik Skupštine stanara, razgovor sa Musićem. - Objasnio sam da je računar pokvaren i da čekam majstora da ga popravi. Kamere, inače, pokrivaju ulaz u zgradu i liftove. Uveče je došla policija i pronašla mrtvu devojku u njegovom stanu.

Prijateljica ubijene: Dada je dobila "Loto" premiju

Ubijena Vladislava Dada Červenko bila je rodom iz Žablja. Prema priči njene prijateljice koja se ispovedila za "Press", Vladislava je pre nekoliko godina dobila sedmicu u igri "Loto" i od dela dobijenog novca kupila stan u Novom Sadu. Takođe, deo novca uložila je u teretanu koju je prepustila Darijanu.

- Vladislava je bila sjajna devojka, vredna, poštena. Sa Musićem je dve godine bila u vezi, a toliko je bila i u modelingu. On je, koliko znam, imao dosta para, ali je voleo da se bavi raznim stvarima, pa su za njega znali u policiji - kaže jedna od Vladislavinih prijateljica.

Prema nezvaničnim informacijama, Darijan Musić je posle krvavog zločina u Fruškogorskoj ulici pobegao u Crnu Goru. Oglasio se na Fejsbuku: "Saučešće porodici, nisam hteo... Večeras ću se ubiti!" Opširnije OVDE!

Pogledajte gde je poznata manekenka pretučena na smrt! (FOTO+VIDEO)

(S media)
Foto: Fejsbuk
Video: RT Vojvodine
comments powered by Disqus