ARHIVA
Objavio: smedia.rs 05.11.2012 | 15:52     Smedia preuzela: 05.11.2012 | 15:52

Branio se ćutanjem: Pritvor za košarkaša koji je pijan ubio bliznakinju!

0
3262
Branio-se-cutanjem-Pritvor-za-kosarkasa-koji-je-pijan-ubio-bliznakinju
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Košarkaš Kimani Frend, koji je u pijanom stanju ubio Nevenu Dragutinović u centru Beograda, od danas u pritvoru. - Istražni sudija odredio je Frendu pritvor do mesec dana - kaže za S media portal Dušica Ristić, portparol Višeg suda u Beogradu. Košarkaš se na saslušanju branio ćutanjem.Posle isteka policijskog zadržavanja u trajanju od 48 sati, košarkašu Kimaniju Frendu koji je automobilom usmrtio Nevenu Dragutinović, danas je određen pritvor do 30 dana.
Neuropsihijatar i sudski veštak za S media portal: Vozite pažljivo, životi ljudi koji izazovu saobraćajnu nesreću su uništeni (VIDEO)
"U čast palih anđela": Bahatost pojedinih vozača nam ubija decu!
Majka čijeg sina je ubio vozač kamiona: Bahatom ubici nikada neću oprostiti!

- Istražni sudija Višeg suda odredio je košarkašu Kimani Frendu pritvor do 30 dana, zbog postojanja osnova sumnje da bi mogao da pobegne iz zemlje - izjavila je za S media portal Dušica Ristić, portparol Višeg suda u Beogradu.

Kako saznajemo iz krugova bliskih istrazi, košarkaš se pred istražnim sudijom branio ćutanjem.

Frend je, da podsetimo, rano ujutru u subotu na Dorćolu naleteo automobilom na 29-godišnju Nevenu Dragutinović koja je izlazila iz taksija. Opširnije OVDE!

Otac i sestra bliznakinja Nevene Dragutinović, koju je u subotu ujutro u Beogradu pregazio pijani košarkaš Kimani Frend, skrhani bolom: "Umesto na svadbu, Nevenu ispraćamo na večni počinak". Više o tome pročitajte OVDE!

(S media)
Foto: Starsport
comments powered by Disqus