Best news on social media
        b92.net

13.04.2018 | 18:48
        Smedia preuzela:

13.04.2018 | 19:18
23%
175

Sirija će odgovoriti na agresiju Sjedinjenih Američkih Država i njenih saveznika, saopštili su sirijski zvaničnici u UN.

Kako je rekao sirijski ambasador u UN Bašar Džafari, Sirija će se braniti ako tri zemlje napadnu, prenosi AFP.

“Ove tri zemlje – SAD, Britanija i Francuska – ako misle da mogu da nas napadnu, naš suverenitet, nećemo imati izbora nego da aktiviramo član 51 Povelje UN, koji nam daje pravo da se branimo“, rekao je on.

Kako je rekao, američke snage koje su dopremljene na Mediteran usmerenu su protiv sirijske vlade i njenih saveznika, a ne terorista.
Da podsetimo, svet već nedelju dana iščekuje reakciju na navodni hemijski napad u Guti u Siriji u kojem je poginulo desetine ljudi. Zapad za napad optužuje Siriju i Rusiju, a dve zemlje to negiraju.

Pročitaj još
comments powered by Disqus

VIKALA JE U SNU: "NEMOJ, DEDA, BOLI ME" Poslao devetgodišnjakinju u prodavnicu, pa je uvukao u kuću i OBLJUBIO

Penzioner Ljubomir D. (85) iz Zaplanjske Toponice kod Gadžinog Hana osuđen je nepravosnažnom presudom Višeg suda u Nišu na osam godina zatvora jer ...

44
vesti
58
...

Školujte decu za ovih 30 zanimanja, imaće siguran i dobro plaćen posao

Koristeći projekcije zaposlenosti i podatke o platama iz američkog Zavoda za statistiku rada, Bisnis Insajder je proučavao tržište rada.

41
vesti
20
...

"NATO intervenciju CG nije želela, niti je do nje dovela"

Premijer Crne Gore Duško Marković kaže da Crna Gora, kao nezavisna država, deo velike evroatlantske porodice i buduća članica EU, o budućnosti odlučuje ...

38
vesti
9
...
34
vesti
18
...

Masakr u Maliju: Naoružani napadači ubijali sve pred sobom

Naoružani napadači ubili su najmanje 134 ljudi u centralnom Maliju, mahom pastira iz zajednice Fulani, saopštili su malijski zvaničnici.

34
vesti
19
...

"Novembar" - najveći mali bend na ovim prostorima odlazi u istoriju

Poslednji put niška publika će "Novembar" moći da čuje 5. aprila u klubu Feedback, nakon čega će se kultni pank-rok bend spustiti južnom prugom ...

34
vesti
29