Best news on social media
        alo.rs

06.06.2018 | 14:10
        Smedia preuzela:

06.06.2018 | 14:20
0%
30
Majka Miljane Kulić, učesnice "Zadruge", za "Alo!“ tvrdi da je Sloba Radanović preterao kada je nasrnuo na njenu trudnu ćerku i nazivao je pogrdnim imenima.

Naime, Marija za "Alo!" ne krije da smatra da njena ćerka preteruje u svakodnevnim svađama sa zadrugarima, ali kaže da je Radanović ipak pokazao da je muški šovinista.

- Sloba treba da jede go*na i gleda onu njegovu ku*vu Lunu, a ne da napada moju trudnu ćerku. Kakav je to muškarac kada svoje frustracije leči na trudnici! Neka se odmakne od Miljane, ostalo je jos malo do kraja, može da izdrži valjda, a da je ne proziva - kaže gospođa Kulić i otkriva da joj je žao što ćerka nije poslušala njen savet.

- Više puta sam joj govorila da povuče ručnu i da ne razmišlja samo o gledanosti rijalitija. Njoj trudnoća treba da bude na prvom mestu, a ne svađa. Znam da joj je u glavi da...

comments powered by Disqus
...
27
tabloid
4
...

Diseldorf voli Brenu

Folk diva nastupila u krcatom nemačkom klubu "Ko"

24
tabloid
3
...

"Sindikat" u Gračanici

Članovi grupe "Beogradski sindikat" nastupili su u subotu u kripti Sabornog hrama u Podgorici, na humanitarnoj večeri "Dogodine u Prizrenu"

24
tabloid
3
...

Vidite li kupaći? (FOTO)

Ili končić i par centimetara materijala?

20
tabloid
7
...

Jelisaveta je pravi profesionalac, odradila je to kao...

Predrag Bjelac je srca gledalaca osvojio 2004. ulogom u kultnom filmu „Kad porastem biću Kengur“, u kojem je igrao Barona, čije replike još uvek ...

17
tabloid
2
...

Marko Janketić: Izazov je ostati normalan i pribran

Marko Janketić, inspektor Pavlović u Seriji "Ubice mog oca"

17
tabloid
3
...

"Nagrada za najbolje du*e" (VIDEO)

Čudi nas da nisu uveli kategoriju...

17
tabloid
3