Best news on social media
        alo.rs

16.05.2018 | 17:50
        Smedia preuzela:

16.05.2018 | 18:00
0%
18
Slavna manekenka uslikana je u nezgodnom izdanju.

Svetski džet set trenutno se nalazi na Francuskoj obali gde je u toku Kanski festival. Među njima je i poznata manekena Anja Rubik. S obzirom na to da je veoma popualana, paparaci joj ne daju mira ni kada odmara u hotelu.

Naime, paparaci su uslikali Anju u nezgodnom izdanju. Rubikova je na terasi hotela razgovarala telefonom, a upravo tada njen dekolte je otkrio previše. Anji je slučajno ispala bradavica, a fotgrafi su to brže-bolje ovekovečili. Manekenka je ubrzo vratila haljinu na mestu, međutim kasno. Svi su već videli Anjine gole grudi!

 

comments powered by Disqus
...

Mladi kralj popa Džejson Derulo nastupiće u Štark Areni 23 maja!

Mladi kralj popa, Džejson Derulo, nastupiće 28. oktobra u beogradskoj Scaron;tark areni,ulaznice za dugoocekivani koncert u prodaji su od 23. Maja.

27
tabloid
5
...
24
tabloid
7
...

Serija Jutro će promeniti sve: Osma epizoda - Zigi Stardast! (VIDEO)

Serija "Jutro će promeniti sve " emituje se na RTS-u od ponedeljka do četvrtka u 22 časa. Osma epizoda "Zigi Stardast " biće po programskoj šemi ...

24
tabloid
4
...

Povratnički koncert Korni grupe!

Legendarna grupa, koja spada u red zaslužnih za utemeljenje i razvoj jugoslovenskog i srpskog rokenrola, ponovo se okupila posle tri decenije!

24
tabloid
5
...

Najveći frajer iz turskih serija postaje otac!

I dok su turski mediji uporno pisali kako je večiti zavodnik pao u depresiju iz njegovog doma dolaze najlepše moguće vesti!

22
tabloid
5
...

Aleksandra Prijović oduševila svoje fanove ovim postupkom!

Aleksandra Prijović donela konačnu odluku sa kojom je oduševila sve svoje fanove, pevaće na koncertu u Scaron;tark Areni, iako joj doktor to ne preporučuje ...

20
tabloid
4
...

Telohranitelj Dženifer Lopez za dlaku da pregazi novinara!

Dženifer Lopez je na večeru vozio telohranitelj koji je umalo nije pregazio novinara koji je tu stajao. nbsp;

20
tabloid
4
...

Živadin Jovanović gost „Geopolitike“

Gost emisije „Geopolitika“ u četvrtak uveče na Novosadskoj televiziji, biće nekadašnji ministar inostranih poslova SRJ Živadin Jovanović

20
tabloid
3