Best news on social media
        prva.rs

14.05.2018 | 11:00
        Smedia preuzela:

14.05.2018 | 11:10
14%
72

Španska serija “Seranovi” bila je jedna od najpopularnijih serija koje su se emitovale na našim ekranima. Koliko ste voleli Seranove toliko ste zavoleli i Sinđeliće, srpske Seranove koji su se emitovali na Prvoj televiziji. Glumce iz Sinđelića svakodnevno viđamo kroz druge uloge u domaćim ostvarenjima, ali znate li kako izgledaju glumci iz serije "Porodica Serano"?

Mlađe generacije su “gutale” svaku avanturu Markosa, Dijega, Santija, Giljermea, Eve, Tete i Fitija, a momci su se ložili na devojke iz serije.

Serija je kod nas dostigla veliki uspeh, te je ubrzo i snimljen rimejk na srpskom jeziku, "Sinđelići" koju ste gledali na Prvoj.

Kako je prošao susret Dragane Mićalović koja glumi u Sinđelićima i jednog od njenih omiljenih glumaca iz Seranovih pogledajte na linku:

comments powered by Disqus
...

Najveći frajer iz turskih serija postaje otac!

I dok su turski mediji uporno pisali kako je večiti zavodnik pao u depresiju iz njegovog doma dolaze najlepše moguće vesti!

28
tabloid
6
...

Kraj za ovog Marvelovog superheroja? (VIDEO)

Serija "Iron Fist" je nakon druge sezone otkazana, ali izgleda da postoji još uvek nada da se priča ovog superheroja nastavi... SLEDE SPOJLERI!

27
tabloid
4

HELIKOTER, LIMUZINA I ŠAMPANJAC Naša pevačica u Las Vegasu uživa za sve pare

Da joj itekako prija odmor i turneja vidi se po njenim fotografijama koje je postavila na druđštvene mreže, a na koje su brojni fanovi Dragane Mirković ...

27
tabloid
4
...

BK TV "izbačena iz igre" za nacionalnu frekvenciju!

Uprkos očekivanjima Bogoljuba Karića, BK televizija za sada ostaje bez nacionalne frekvencije.

20
tabloid
6