Best news on social media
        alo.rs

12.05.2018 | 15:20
        Smedia preuzela:

12.05.2018 | 15:30
0%
28
U društvu unuke Ines i ćerke Iskre, poznati glumac Voja Brajović obeležio je svoj 69. rođendan.

Iskra je javno na društvenim mrežama čestitala ocu rođendan u svoje i ime svoje naslednice, komentari koji su stigli nakon toga su oduševili kako Voju slavljenika tako i njegovu ćerku.

Od ranog jutra Voja je počeo da prima rođendanske čestitke, ali nije želeo da pravi posebnu proslavu, već je odlaskom u jedan beogradski restoran sa porodicom obeležio svečani dan.

Oni koji ga najbolje znaju, kažu da je Voja odan suprug i otac i da najlepše provedeno vreme za njega jeste ono koje posveti porodici i razgovoru sa decom i suprugom Milicom Mihajlović.

 

comments powered by Disqus

"Bacamo u blato one koji vrede!"

Jelena Karleuša važi za glavnu "divu" na Balkanu, a za MONDO TV je otkrila u šta je najviše uložila u svojoj karijeru, kao i šta je nervira na domaćoj ...

32
tabloid
3
...

Najveći frajer iz turskih serija postaje otac!

I dok su turski mediji uporno pisali kako je večiti zavodnik pao u depresiju iz njegovog doma dolaze najlepše moguće vesti!

28
tabloid
6
...

MISICA PROGOVORILA: Otkrila zašto je plakala posle prvog intervjua, pa priznala kog poznatog glumca voli...

Laskavu titulu mis Srbije za 2018. godinu ponela je Sanja Lovčević, a čitaoci portala „alo.rs!” za najlepšu su proglasili Andrijanu Savić, učenicu ...

27
tabloid
3
...

Kraj za ovog Marvelovog superheroja? (VIDEO)

Serija "Iron Fist" je nakon druge sezone otkazana, ali izgleda da postoji još uvek nada da se priča ovog superheroja nastavi... SLEDE SPOJLERI!

24
tabloid
5

HELIKOTER, LIMUZINA I ŠAMPANJAC Naša pevačica u Las Vegasu uživa za sve pare

Da joj itekako prija odmor i turneja vidi se po njenim fotografijama koje je postavila na druđštvene mreže, a na koje su brojni fanovi Dragane Mirković ...

24
tabloid
4