Best news on social media
        alo.rs

12.02.2018 | 23:54
        Smedia preuzela:

13.02.2018 | 00:24
0%
52
Njih dvoje se baš ničeg ne sećaju?

Pošto niko nije izbačen ove nedelje iz "Zadruge", jer je Veliki šef odlučio da napravi presedan, on je zatim odabrao i vođu, Gordanu Džehverović.

Večeras je nakon ulaska voditeljke Katarine Nikolić u "Zadrugu" majka pevačice Teodore Džehverović, Goradana, morala da odabere svoje potrčke, kao i omiljenu osobu.

- Prvi dan je protekao dobro. Oni znaju da ja volim da se radi. Ja ću ih zamoliti da rade, zbog svih nas. Lepo je kada se ovako vidi čisto, nego kada je prljavo - rekla je Gordana.

U toku izbora potrčaka i omiljene osobe, voditeljka Katarina Nikolić obavestila je sve zadrugare da od juče u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga" postoji nova ljubavna romansa.

- Možda Nadžeda ima nešto da kaže? - rekla je Katarina Nikolić.

- Ja? Ne znam, ništa! Ne sećam se! Ne znam! Ko? Ne sećam...

comments powered by Disqus
...

Supermodeli sa i bez šminke!

One su savršene i ostavljaju nas bez daha svojim vitkim telom i lepim licem. Ipak, ponekad se zapitamo da li i one imaju neku fizičku manu ili bar loš ...

34
tabloid
84
...

ZBOGOM, LEGENDO! Bivši bokser Mačve Alija uveo je svog bratanca fudbalera, teškog pušača od 10 godine, u kafanu i naredio mu da peva! Sve o ŠABANOVOJ PRVOJ I POSLEDNJOJ PESMI

Razvoj popularne muzike je u poslednjoj deceniji prošlog veka otvorio dno za još deset podrumskih spratova treša pa Šaban Šaulić ...

34
tabloid
43
...
33
tabloid
24
...
31
tabloid
3
...

EXTRA // NASMEJALA FANOVE NA INSTAGRAM-U: Srpska voditeljka vodi fanove na ručak!

Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević uskoro se vraća na male ekrane, ali i u pozorište, nakon što je napravila pauzu od posla zbog trudnoće.

24
tabloid
3