Best news on social media
        alo.rs

08.02.2018 | 13:31
        Smedia preuzela:

08.02.2018 | 13:40
18%
104
Malo ko bi očekivao da se posle silnih histeričnih napada i seksa sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, maloletna Mina Vrbaški vrati u "Zadrugu".

Ipak, prema najavama na njenom Instagram profilu, to će se i desiti, i to već ove subote. Ona je uz najavu povratka napisala i poruku Luni Đogani, koja glasi: "Drži se ljubavi, stižem".

 

Dakle, jasno je da ako Mina definitivno uđe, da će odmah stati na stranu Đoganijeve i njenog oženjenog izabranika Slobe Radanovića. Već se nižu komentari po društvenim mrežama, a priča se i da je u celu priču svoje prste opet uplela Lunina majka, Anabela Atijas.

- Javila se konobarica iz kafića gde su zajedno bili Mina, Miljan (Vračević) i Anabela. Razgovarali su o napadu na Kiju, Mina ulazi u subotu, dogovor između njih je pao - glasi jedan od komentara, piše Srbija danas.

 

comments powered by Disqus
...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu, 16. februar 2019. godine

Dragi prijatelji, u drugoj smo polovini februara, petak i dani vikenda su pred nama, nadamo se da ćete umeti lepo da ih provedete ne mareći za brige i ...

24
tabloid
19
...

Kylie Jenner: Godinu dana majčinstva me je promenilo

Kylie Jenner o svom prvom detetu i planovima za drugo!

24
tabloid
5
...

Miljana Zoli otkrila veliku TAJNU, izdala je majku zbog njega!

Miljana Kulić razgovarala je sa svojim verenikom Lazarom Čolićem Zolom, sa kojim već danima nije u dobrom odnosu.

20
tabloid
5
...

Otkrivamo: Sve o novom odnosu Jennifer Aniston i Brada Pitta

Dok je bio u braku sa Angelinom, bio je prilično izolovan od svojih prijatelja i starih poznanika, ali sada se stvari za Brad Pitta menjaju!

17
tabloid
7
...

Olivera Jovićević: Do srca se stiže uzvičnikom!

Iza „Upitnika“ Olivere Jovićević, bar kada se radi o onom delu studija, u kome, na visokim potpeticama, stoji „znak pitanja“, krije se mnogo više ...

14
tabloid
4
...

Prepoznajete ove opake cice? (FOTO)

Nema krvi, blata, sekira...

14
tabloid
7