Best news on social media
        alo.rs

08.02.2018 | 11:05
        Smedia preuzela:

08.02.2018 | 11:16
4%
62
U "Zadruzi" i dalje ne jenjava priča o odnosu Kije i Filipa, a jedno pitanje postavljeno Kristininoj najboljoj drugarici u rijalitiju, Ani Korać, izazvalo je burne reakcije.

"Zašto ne priznaš da si ti sve ispričala Banetu o Kiji, kada si na ruci napisala slovo K i F i rekla mu da će nastati haos ako Kija to prizna, zbog čega je Bane otišao i Mikiju sve rekao?", glasilo je pitanje jednog od gledalaca upućeno Ani Korać, nakon čega su pojedini ukućani bili primorani da priznaju šta su komentarisali o Kiji i Filipu.

- Nikad nismo pričali o Kiji i Filipu, tako da bi bilo glupo da pričam kad je ona tu. Evo neka kaže Bane - branila se Ana.

Bane Čolak je izjavio da mu Ana to nikada nije priznala, ali da je po njenom ponašanju i odgovorima shvatio da je sve to ipak bila istina, i da Kija i Filip jesu imali akciju u hotelu.

- Da li vama treba...

comments powered by Disqus
...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu, 16. februar 2019. godine

Dragi prijatelji, u drugoj smo polovini februara, petak i dani vikenda su pred nama, nadamo se da ćete umeti lepo da ih provedete ne mareći za brige i ...

17
tabloid
32
...

Kylie Jenner: Godinu dana majčinstva me je promenilo

Kylie Jenner o svom prvom detetu i planovima za drugo!

17
tabloid
8
...

Otkrivamo: Sve o novom odnosu Jennifer Aniston i Brada Pitta

Dok je bio u braku sa Angelinom, bio je prilično izolovan od svojih prijatelja i starih poznanika, ali sada se stvari za Brad Pitta menjaju!

17
tabloid
8
...

Miljana Zoli otkrila veliku TAJNU, izdala je majku zbog njega!

Miljana Kulić razgovarala je sa svojim verenikom Lazarom Čolićem Zolom, sa kojim već danima nije u dobrom odnosu.

17
tabloid
5
...

Olivera Jovićević: Do srca se stiže uzvičnikom!

Iza „Upitnika“ Olivere Jovićević, bar kada se radi o onom delu studija, u kome, na visokim potpeticama, stoji „znak pitanja“, krije se mnogo više ...

14
tabloid
4
...

Prepoznajete ove opake cice? (FOTO)

Nema krvi, blata, sekira...

14
tabloid
7