Best news on social media
        alo.rs

05.02.2018 | 13:00
        Smedia preuzela:

05.02.2018 | 13:10
0%
67
Putovanje u Skandinaviju, gde su Kejt Midlton i princ Vilijam proveli četiri dana, bilo je poslednje putovanje pre Kejtinog porođaja, a svi su primetili da je lepa vojvotkinja ceo dan presedela u kaputu.

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton sa suprugom Vilijamom bila je u poseti norveškoj kraljevskoj porodici. Inače, putovanje u Skandinaviju, gde su proveli četiri dana, bilo je poslednje putovanje pre Kejtinog porođaja.

Kejt je na ručku sa kraljevskom porodicom, kao i prilikom posete jednoj školi odabrala dugački kaput Dolče i Gabana s dvostrukim kopčanjem. Ono što je privuklo pažnju javnosti je to što je sve vreme taj kaput imala na sebi.

Koji je razlog što Kejt nije tom prilikom skinula kaput? Odgovor je pomalo besmislen. Zato što se to u kraljevskoj porodici smatra neprikladnim i to dok su kamere uključene. Naime, žene iz britanske kraljevske...

comments powered by Disqus
...

Pročitajte dnevni horoskop za sredu, 20. februar 2019. godine

Dan za poslovne uspehe je pred nama, dan kada ćemo dobiti ozbiljnu dozu energije koja će nam pomoći da budemo vredniji, odgovorniji, mudriji kada treba ...

24
tabloid
22
...

SEĆANJE: "Zaheftam onu periku..." (FOTO)

Sećanje na kralja narodne muzike - snimak intervjua u emisiji Ognjena Amidžića

20
tabloid
9
...

Šabanova ćerka doživela EMOTIVNI SLOM u Nemačkoj!

Najnoviji VIP magazin posvećen je Šabanu Šauliću, kralju narodne muzike, koji je na tragičan način izgubio život

50
tabloid
31
...

Morbidan OGLAS kruži internetom! Pogledajte kako zarađuju na Šabanovoj smrti!

Datum sahrane Šabana Šaulića još nije poznat, ali već se pojavio neko ko pokušava da zaradi na poslednjem ispraćaju legendarnog pevača!

40
tabloid
29