Best news on social media
        alo.rs

04.02.2018 | 13:48
        Smedia preuzela:

04.02.2018 | 13:58
7%
74
Poslednjih nekoliko dana bili su izuzetno stresni za Zoricu Dukić budući da polako na videlo izlaze istine koje je pokušavala da sakrije.

Tomas Ristić, nekadašnji saradnik i frizer Zorice Dukić, a sada asistent modnog kreatora Saše Milojkovića, odlučio je da stavi tačku na njene laži i podnese tužbu zbog svega što je prethodnih dana pričala u rijalitiju.

"Zorica se predstavlja kao kreator, a to nije. Kupuje stvari i stavlja svoje ime, a da bi oprala sebe, kaže da Saša isto to radi. Svaki komad garderobe koji on potpisuje jeste lično Sašino delo, pa ja ne znam da li je ona pogrešno informisana ili joj je neko namerno napunio glavu. Pokrenuli smo protiv Zorice tri sudska postupka sa neoborivim dokazima i za svaki tražimo po milion i po dinara. Eto, skromni smo iako možemo da dobijemo i više. Iznela je mnogo laži na Sašin i moj račun, a to je mala cifra...

comments powered by Disqus
...

Pročitajte dnevni horoskop za sredu, 20. februar 2019. godine

Dan za poslovne uspehe je pred nama, dan kada ćemo dobiti ozbiljnu dozu energije koja će nam pomoći da budemo vredniji, odgovorniji, mudriji kada treba ...

17
tabloid
28
...

SEĆANJE: "Zaheftam onu periku..." (FOTO)

Sećanje na kralja narodne muzike - snimak intervjua u emisiji Ognjena Amidžića

17
tabloid
10
...

Šabanova ćerka doživela EMOTIVNI SLOM u Nemačkoj!

Najnoviji VIP magazin posvećen je Šabanu Šauliću, kralju narodne muzike, koji je na tragičan način izgubio život

47
tabloid
33
...

Morbidan OGLAS kruži internetom! Pogledajte kako zarađuju na Šabanovoj smrti!

Datum sahrane Šabana Šaulića još nije poznat, ali već se pojavio neko ko pokušava da zaradi na poslednjem ispraćaju legendarnog pevača!

30
tabloid
29