Best news on social media
        alo.rs

07.12.2017 | 20:00
        Smedia preuzela:

07.12.2017 | 20:10
0%
27
Kristina Kockar iskoristila je raspravu između Slobe Radanovića i Lune Đogani zbog novog zadrugara Nikole Arsića i tom prilikom poverila se Ani Korać.

Kija je istakla da sažaljeva Lunu kojoj predviđa sudbinu identičnu njenoj, ali je ubrzo i otkrila da je njen izabranik Andrija Lazović raskinuo veridbu zbog nje.

- Ja nisam ni znala da su oni imali kontakt. U međuvremenu, pojavio se Andrija. On se verio, a to sam tek saznala kada smo se spojili. On se verio, pa raskinuo veridbu. Njih dvoje su bili zajedno pet-šest godina. Sama se sebi divim, ja sam sebe upoznala kroz ovo - šaputala je Kija Ani.

Crnogorski biznismen je za „Alo!“ potvrdio priču svoje devojke, ističući da ga Kija nije nagovarala da raskine veridbu i objašnjava zbog čega se Kija i Luna ne mogu svrstati u isti koš.

- Kija i ja smo imali prijateljski odnos. Znao sam da ona ima...

comments powered by Disqus
...

Koncert u čast Madžgalja! Sloboda Mićalović: Ovo je najmanje što smo mogli da učinimo za njega!

Prijatelji glumca Marinka Madžgalja odlučili su da održe sećanje na svog velikog prijatelja jednim koncertom u Teatru na Brdu, koncertom koji će postati ...

44
tabloid
14
...

Ispratićemo goste zadovoljne i punih stomaka!

Članovi benda „Grupa građana“ održaće nastup za Novu godinu u jednom od najboljih restorana u Beogradu

32
tabloid
2
...

Folk pevačica progovorila o direktoru "Granda"!

Folk pevačica Zlata Petrović je pre nekoliko godina doživela veliku neprijatnost zbog svojih golih grudi i bila je izbačena iz „Granda“, a sada ...

20
tabloid
9