Best news on social media
        alo.rs

07.12.2017 | 11:32
        Smedia preuzela:

07.12.2017 | 11:42
0%
48
Tužan zbog svoje devojke Aleksandre Subotić, koja je morala da napusti rijaliti Parovi, David Dragojević i sam prolazi kroz haos.

Odlučio je da otkrije mnoge tajne o kojima se spekulisalo. Naime, David je progovorio o Aleksandri, svojoj porodici i svim problemima koji ih prate.


Ljuba te konstantno vređa i naziva homoseksualcem.
- Za sve klevete i laži će se pobrinuti moj advokat jer ne želim da dozvolim da neko blati mene, Aleksandru ili moju porodicu. Aleksandra nije to zaslužila. Ne mogu da shvatim da neko može da je osuđuje i pljuje, a imala je tako težak život. Ja znam mnogo stvari kroz koje je prošla. Ljuba mene ne dotiče, ima ko će se baviti njome. Ja se vraćam fudbalu i ne može niko da baca ljagu na moje ime jer ja znam ko sam i šta sam, ali veoma je ružno da žena od 40 godina mene komentariše i naziva tako.
Mnogi kažu da ona traži...

comments powered by Disqus
...

Žika Jakšić ne prestaje da nas iznenađuje: Zarad dobre zabave spreman je i na OVO!

Neverovatne emocije obeležile su završnicu prvog kruga šou programa "Nikad nije kasno" u kome se ove nedelje predstavilo sedam kandidata. Kako bi malo ...

32
tabloid
1

"NE MOGU DA ZARAĐUJEM NA KRVI" O ovim rečima Mikija Manojlovića BALKAN BRUJI, a onda je progovorio o KUSTURICI

Naš glumac Predrag Miki Manojlović posetio je Zagreb i tom prilikom iskreno je govorio o devedesetima, ali i o kolegama.

27
tabloid
8
...
27
tabloid
4
...

Zlata se porađa u februaru, a deda Kemiš je otkrio kog je pola beba!

Ćerak Zorice Brunclik i Kemiša, Zlata u drugom je stanju. Ona i njen partner pevač Miloš Vujanović u februaru će po prvi put postati roditelji. Budući ...

24
tabloid
5
...

"Kad se pogledam u ogledalo, uvek mi nešto smeta"

Pevačica je uvek otvoreno govorila o estetskim operacijama kojima se podvrgla. Sada je otkrila šta bi još promenila na sebi.

24
tabloid
9
...

Darko Lazić plakao i molio lekare: Pevač razočaran, evo šta se dogodilo

Folk pevač Darko Lazić, koji se već trinaest dana u banji Selters oporavlja od posledica stravične nesreće, kivan je na svoje kolege, jer su samo retki ...

23
tabloid
8