Best news on social media
        svetplus.com

05.12.2017 | 09:33
        Smedia preuzela:

05.12.2017 | 11:32
0%
21

Radeći u tom cilju bioskop Cine Grand je izašao u susret gledaocima i uveo "Moj filmski dan" Tokom tog dana cene karata su snižene, za 2D film potrebno je izdvojiti 300 dinara, a za 3D, 420 dinara.
Na repertoaru ovog bioskopa, nalaze se najnoviji svetski hitovi namenjeni svim generacijama. Među njima su: "Ubistvo u Orijent Ekspresu", "Liga pravde", "Zaleđeno kraljevstvo" i mnogi drugi.
Ono što će posebno obradovati ljubitelje ove umetnosti su naslovi koji uskoro stižu, za najmlađu publiku to je "Ferdinand", a za onu malo stariju "Star Wars-Poslednji džedaji".
Cine Grand je poznat po svojim lojalty programima, a svi članovi ovih programa imaju niz prednosti, kao što su jeftinije cene karata, besplatne kokice, mogućnost proslave rođendana u bioskopu, ali i mnoge druge pogodnosti.
comments powered by Disqus
...
36
tabloid
3
...

Kendall Jenner u providnoj haljini na Britanskim modnim nagradama!

Kendall Jenner još jednom je ostavila bez daha!

36
tabloid
2
...

Kraljica besna na Megan Markl, glumica oterala osobu u koju je Elizabeta imala najviše poverenja!

Da je bila važna kraljevskoj porodici, a lično kraljici, govori i da je bila među službenim zvanicima kraljevskog venčanja u maju, a navodno je upravo ...

32
tabloid
3
...

"Ne može bilo ko da se zove mojim kolegom"

Pevačica prokomentarisala situaciju na estradi. "Sačuvaj me bože, instant pevača!"

27
tabloid
5
...

Milica Pavlović uskoro izdaje novi album, ali strepi od suda jedne koleginice!

Pevačica Milica Pavlović voli da pozira ispred kamera i foto-aparata pa smo pomislili da bi se dobro snašla i u ulozi voditeljke. Utvrdili smo da se ...

24
tabloid
5
...

Evo zašto je nigde nema...

Svekar popularne pevačice, slučajno otkrio zašto se ona nije pojavila na njegovom koncertu. U porodici Kojić uskoro slavlje?

24
tabloid
4
...

MONDOPop: "Love actually" 15 godina kasnije

Omiljena romantična komedija, "obavezna" za vreme praznika, i nepoznate činjenice vezane za nju ove nedelje u emisiji Jelene Đurović.

24
tabloid
6
...

Vule ima priliku da se iskupi i spase Saletovu ordinaciju ako zaprosi Žaklinu

Da mu ne bi oduzela dozvolu za rad i zatvorila ordinaciju, Sale ulaze u teške pregovore sa preozbiljnom sanitarnom inspektorkom Žaklinom. Nudi joj različite ...

24
tabloid
2
...

Željko Joksimović: Jovana je moja najveća podrška

Željko Joksimović održao je koncert u Novom Sadu, a zajedno sa njim tamo je bila i njegova supruga, naša voditeljka Jovana Joksimović. On joj je veoma ...

20
tabloid
8
...

U vezi s ubicom i silovateljem?!

Pevačica pokazala novog dečka - bolje da nije!

20
tabloid
7