Best news on social media
        prva.rs

03.12.2017 | 14:00
        Smedia preuzela:

03.12.2017 | 14:30
0%
29

Dok su u jednom trenutku bili na vrhuncu slave, u drugom su završili u crnoj hronici jer su svojim rukama zauvek ugasili živote svojih najbližih. Neki od njih su svoje žrtve, pre nego što su ih ubili, držali čak i u zatočeništvu. Koji su to zločinci na spisku okrutnih ubica?

Džoni Luis

Glumac poznat po ulogama u serijama „Sinovi anarhije“ i „The O.C“ i po kratkoj vezi sa Kti Peri, ubio je svoju stanodavku (81) pored koje je policija pronašla i rasporenu njenu mačku.

Svedoci su kasnije pričali da su se iz stana starice čuli krici, a Luis je preminuo nakon što su ga dvojica muškaraca dočekala pred stanom žene. U žaru borbe, glumac se popeo na krov zgrade, ali nije poznato da li je u smrt skočio ili je pao nesrćnim slučajem.

Luis je godinama imao probleme sa drogom, a pre smrti bio je i u...

comments powered by Disqus
...

Evo zašto je nigde nema...

Svekar popularne pevačice, slučajno otkrio zašto se ona nije pojavila na njegovom koncertu. U porodici Kojić uskoro slavlje?

32
tabloid
4
...

MONDOPop: "Love actually" 15 godina kasnije

Omiljena romantična komedija, "obavezna" za vreme praznika, i nepoznate činjenice vezane za nju ove nedelje u emisiji Jelene Đurović.

32
tabloid
3
...

Željko Joksimović: Jovana je moja najveća podrška

Željko Joksimović održao je koncert u Novom Sadu, a zajedno sa njim tamo je bila i njegova supruga, naša voditeljka Jovana Joksimović. On joj je veoma ...

24
tabloid
8
...

U vezi s ubicom i silovateljem?!

Pevačica pokazala novog dečka - bolje da nije!

24
tabloid
7
...

Zoran Cvijanović: "Svi smo morali da dođemo na čas tako obučeni, ali možete li da zamislite Mimu Karadžića u hulahopu!?"

Oktobar fest, Poltron, Mi nismo anđeli, Lepa sela lepo gore, Stado, Sivi dom, Mile protiv tranzicije... samo su neka od ostvarenja u kojima je glumio. ...

24
tabloid
8
...

"Suze" sa lekarskog recepta

"Neverne bebe" komponovale muziku za poslednju pesmu Neše Leptira

17
tabloid
11
...

Uživa u životu! (FOTO)

I milion ljudi to gleda!

17
tabloid
18
...

Kirk Daglas proslavio 102. rođendan

Ketrin Zita Džons, supruga Majkla Daglasa, podelila je u nedelju na društenoj mreži Instagram video uz koji je poručila: "Srećan 102. rođendan najdivnijem ...

10
tabloid
36