Best news on social media
        prva.rs

03.12.2017 | 09:58
        Smedia preuzela:

03.12.2017 | 10:08
0%
22

Dugo se činilo da je Anđelina Džoli kraljica Holivuda. Bila je udata za Breda Pita, sjajno je otelotvorila Laru Kroft na filmskom platnu, nagrađena je i Oskarom za ulogu u filmu „Neprilagođena“, ali u poslednje vreme izgleda da je nešto krenulo naopako.

Istina je da je iza nje težak period zbog kraha braka s Pitom, posvetila se deci i režiji, a zapostavila glumu, ali izgleda da tu leži mnogo veći razlog zbog kojeg se više ne pojavljuje u holivudskim krugovima. Pa, saznajmo o čemu je tačno reč.

„Ona je netalentovano razmaženo derište“

Na primer, pre tri godine, nakon hakerskih napada na „Soni“, u javnost su procurili mejlovi između producenta Skota Rudina i  predstavnice „Sonija“ Ejmi Paskal u kojima joj je rekao šta tačno misli o glumici.

Tada se Džolijevoj nije svidelo...

comments powered by Disqus
...

Koncert u čast Madžgalja! Sloboda Mićalović: Ovo je najmanje što smo mogli da učinimo za njega!

Prijatelji glumca Marinka Madžgalja odlučili su da održe sećanje na svog velikog prijatelja jednim koncertom u Teatru na Brdu, koncertom koji će postati ...

44
tabloid
14
...

Ispratićemo goste zadovoljne i punih stomaka!

Članovi benda „Grupa građana“ održaće nastup za Novu godinu u jednom od najboljih restorana u Beogradu

32
tabloid
1
...

Folk pevačica progovorila o direktoru "Granda"!

Folk pevačica Zlata Petrović je pre nekoliko godina doživela veliku neprijatnost zbog svojih golih grudi i bila je izbačena iz „Granda“, a sada ...

20
tabloid
9